Uite cum îţi organizezi corect debaraua!

Ultima actualizare:

    Cămară cu murături
Cămară cu murături

Sunt acele lucruri cărora nu le găseşti locul niciunde. Te întrebi mereu cum fac alţii pentru a le depozita şi pentru a afişa o ordine exemplară de fiecare dată când le calci pragul. Dacă încă eşti posesorul unei debarale, gândeşte-te de două ori înainte de a o dărâma, iar dacă ai senzaţia că îţi stă în drum, iată câteva soluţii pentru o depozitare eficientă.

Debara mixtă: conserve şi obiecte de uz casnic- Acest lucru este posibil într-o cămară de dimensiuni mai mari. Astfel, pe pereţii acesteia poţi aşeza dulapuri şi etajere de diferite dimensiuni, păstrând astfel o porţiune liberă pentru a permite accesul unei persoane în interior. - Este foarte important ca acest spaţiu să fie foarte bine izolat şi aerisit, pentru a evita pătrunderea aburilor din bucătărie. Aici poţi depozita lăzile cu fructe şi legume (cele mai puţin perisabile care pot rezista şi în afara frigiderului), conservele şi proviziile alimentare, eliberând astfel spaţiul din dulapurile de bucătărie.  - De asemenea, poţi păstra câteva rafturi pentru depozitarea produselor de curăţat sau a detergenţilor, cu notă că acestea trebuie ferite bine de restul alimentelor pentru a evita contaminarea acestora.- Verifică periodic starea conservelor şi a legumelor de aici, deoarece acestea emană un miros neplăcut, iar fermentarea unor produse neambalate corespunzător poate duce la experienţe foarte neplăcute.

Debara pentru haine şi pantofi - Spaţiul va fi dedicat atât familiei cât şi musafirilor, pentru o depozitare temporară a hainelor de stradă sau a pantofilor.- Dacă debaraua se află în apropierea uşii de acces în apartament, o poţi folosi cu succes în locul cuierului de haine. Astfel eviţi depunerea prafului pe haine sau îmbibarea cu miros de mâncare sau tutun. - Locul de lângă uşa de la intrare va rămâne liber, dând astfel senzaţia de ordine şi calm. Poţi poziţiona aici o oglindă mare sau o etajeră pentru poşetă, ochelari de soare, chei sau facturi.- Pentru ca acest lucru să devină posibil, vei avea nevoie de o bară solidă pentru umeraşe şi de câteva rafturi. - Dacă debaraua e suficient de spaţioasă, o poţi compartimenta, astfel încât o jumătate va cuprinde hainele, iar o jumătate va fi compartimentată pe rafturi pentru pantofi.

image
image
image
image
image
image
Apartament Cannes Foto Booking jpg
strada slanic prahova jpg
istanbul pixabay jpg
beneficiile jocului la varsta adulta 1536x864 jpg
Afl â care sunt principalii pomi fructiferi care nu trebuie s â +¢i lipseasc â din gr âdin â min jpg
Metrou Victoriei FOTO Shutterstock
oua pixabay jpg
contor curent jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net