Uite cum depozitezi obiectele pe care nu le mai foloseşti

Citeste tot despre: 

Simţi că nu mai ai loc în casă de atâtea obiecte inutile care s-au adunat peste timp? Pantofi de anul trecut, genti de tot felul, haine de vară, curele pe care nu le mai porţi, ziare şi reviste. Iată cum să depozitezi ingenios lucrurile de care nu mai ai nevoie şi pe care încă nu te înduri să le arunci.

Coşuri împletite pentru ceai şi mirodenii
De obicei, în coşurile împletite cu capac putem depozita mărunţişuri pe care le păstrăm în bucătărie. Este vorba despre pliculeţe de ceai, condimente, reţete sau reviste culinare sau chiar trusa cu medicamente. În cosurile impletite pot fi depozitate nuci, ceapă sau cartofi.

Cutii decorative pentru curele şi genţi 
Cu capac, fără capac, cu încuietoare sau fără, din material textil, din carton sau cu împletituri, cu dungi sau modele florale, cutiile decorative sunt ideale pentru depozitate lucruri pe care nu le mai vrei la vedere. În ele poţi ascunde încălţăminte pe care n-omai porţi, genti sau curele, jucării, ziare, accesoriile de la frigider sau aspirator, trusa de scule, obiecte mici de care te foloseşti rar.

Ce se ascunde într-o vază pentru flori?
În vazele de flori decorative, înalte,  poţi „ascunde” trusa de cusut, nasturi, tuburi de lipici, obiecte de mici dimensiuni de papetărie, souveniruri sau mărţişoare. Nu e nici o problemă dacă în vază se află flori artificiale, fire de grâu uscate, papură sau stuf. Nimeni nu va bănui că pe fundul vazei se află ascunse şi alte obiecte. 

Rafturi pentru cărţi în balcon
Ai prea multe cărţi şi nu ştii unde să le mai aşezi? Cumpără câteva rafturi din lemn sau metal şi montează-le pe pereţii din balcon. Aşază apoi teancurile de cărţi, reviste sau dicţionare.

Cofrajul de ouă, depozit pentru mici accesorii
Nu arunca cofrajele pentru ouă. Mai ales cele cu capac. În ele poţi depozita obiecte de mici dimensiuni precum bijuterii, accesorii pentru birou, de croitorie sau tâmplărie. De asemenea, în cofrajul de ouă pot fi depozitate globurile cu care împodobeşti de Crăciun bradul.

Loading...