Uite ce avere a strâns al doilea om în stat!

Ultima actualizare:

    Acum, simpatica mustăcioară a fost rasă
Acum, simpatica mustăcioară a fost rasă

Fotoliul de preşedinte al Senatului este ocupat acum, temporar, de Cristian Dumitrescu, un politician mai puţin cunoscut de români. Acesta este acum al doilea om în stat, după Traian Băsescu, decizie luată când Crin Antonescu şi-a dat demisia.

Până una, alta, al doilea om în stat este senatorul Cristian Sorin Dumitrescu, care conduce interimar Senatul României. În cazul în care preşedintele se va afla în imposibilitatea de a conduce ţara, alesul din Vrancea va lua deciziile necesare.

Pare un om simpatic, mai ales în perioada când purta o mustăcioară subţirică, tunsă atent, la marginea buzei.

În plus, este şi un om bogat. Iată ce avere a declarat în 2013.

Cinci terenuri, 7.100 mp, în Brătuleşti, Gruiu şi Sinaia.Cinci apartamente, în Bucureşti, plus o casă de vacanţă în Sinaia. Au fost cumpărate în perioada 1997 -2007.Trei maşini: Grand Cheroke, BMW şi un Logan din 2004 pe care îl poate duce la Programul Rabla.Picturi, obiecte de artă, în valoare de 70.000 euro (315.000 lei).Bijuterii, 34.500 euro (135.000 lei)Bani în conturi, 34.500 euro (155.00 lei) şi 289.000 lei.

Puţini români îi cunosc activitarea, întrucât a fost mulţi ani eurodeputat, ba chiar a fost vicepreşedintele Consiliului European, în 1998.

„Istoria alegerii mele ca vicepreşedinte al Consiliului Europei merită povestită. Am fost primul si singurul deţinător al acestei funcţii care a fost ales după o modificare a statutului CE, prin care se prevedea ca vicepreşedinţii trebuie să întrunească două treimi din voturi. S-a constatat, după alegerea mea, că acel cvorum era foarte greu de obţinut, drept pentru care s-a renunţat la procedură”, a explicat în martie 2013, europarlamantarul Dumitrescu.Click! spuneÎn aprilie, va împlini 59 de ani, este căsătorit şi a fost ales senator PSD de Vrancea.Absolvent al Facultăţii de Relaţii Economice Internaţionale, ASE, 1978, al al Facultăţii de Drept, 1985. În 1992, a obţinut diplomă de studii aprofundate în ştiinţe publice, la Universitatea din Paris, iar în 2002 obţine diplomă de doctor în ştiinţe politice, la această universitate.

În primul an de muncă a fost econimist de întreprindere, apoi ziarist, după ’90 a lucrat în MAE, iar din 1992, până în 2004, a fost senator şi deputat în Parlamentul României.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
rosii tomate istock jpg
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (7) jpg
image png
Inundatii Dubai jpg
tarom  Mediafax jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net