Uite care sunt telefoanele cu cele mai bune camere foto!

CLIIMA20140511_0027_1.jpg

Pentru fotografii reuşite, ai nevoie de un telefon cu o cameră foarte bună.
Citeste tot despre: 

Vrei să-ţi cumperi un smartphone pe care să îl foloseşti şi pe post de aparat foto? Ar trebui să alegi un model cu o cameră foarte bună. Specialiştii de la Phone Arena, citaţi de jurnaliştii economica.net, au realizat o listă a telefoanelor cu cele mai bune camere foto de pe piaţă, telefoane care se regăsesc şi în magazinele de la noi. Uite ce poţi să-ţi cumperi!

iPhone 5S a apărut în toamna anului trecut şi a fost dotat cu o cameră hibrid de 8 megapixeli şi 1,5 ultrapixeli.

LG G2 Pro este unul dintre cele mai populare telefoane ale producătorului coreean, iar camera foto este una de 13 megapixeli care vine cu un stabilizator de imagine foarte bun. Este unul dintre cele mai bune telefoane pentru fotografii.

Nokia Lumia 1020 este considerat telefonul dotat cu cel mai puternic aparat foto. Senzorul camerei are nici mai mult nici mai puţin de 41 de megapixeli, iar Nokia a dotat telefonul cu multiple funcţii pentru aparatul foto.

Samsung Galaxy K este un aparat foto cu funcţie de smartphone, iar senzorul cu care l-a dotat producătorul coreean este de 20,7 megapixeli. Un alt telefon de la Samsung cu o cameră foarte bună este Galaxy S5, cu o cameră de 16 megapixeli.

Un alt smartphone dotat cu o cameră foarte bună este Sony XPERIA Z2, cu un senzor de 20,7 megapixeli.

Loading...