Trebuia să apară în Click! ca să asfaltaţi gropile?

Ultima actualizare:

    Administraţia Străzilor a plombat găurile din carosabil la câteva zile după articolFoto: Florin Şuler/Dorin Constanda
Administraţia Străzilor a plombat găurile din carosabil la câteva zile după articolFoto: Florin Şuler/Dorin Constanda

E plin de gropi în tot Bucureştiul, însă doar cele care devin “vedete” sunt astupate imediat. Iată exemplul! Pe 18 februarie am arătat cum se chinuie şoferii să facă slalom printre cratere, iar după câteva zile acestea au dispărut.

La intrarea pe Şoseaua Fabarica de Glucoză, din Sectorul 2, te întâmpina până săptămâna trecută o ditamai groapa. Măsura 1,67 metri în lungime şi era de speriat pentru şoferi. Cei care o ştiau ca pe un cal breaz încercau să o evite şi intrau pe contrasens, ceilalţi dădeau în ea. Maşina se zguduia din toţi rărunchii.

La câteva zile după ce am arătat-o lumii întregi, a fost asfaltată, astfel că acum se circulă civilizat. Nu se ştie pentru cât timp!  Şoseaua Virtuţii, din sectorul 6, era mâncată de cratere la fiecare metru. În special pe prima bandă de circulaţie. Erau atât de mari, încât nu aveai cum să le ocoleşti.

simeon stalpnicul png

Am măsurat câteva dintre ele, iar cea mai mare avea peste trei metri lungime, iar cea mai mică în jur de 1,40 metri. Şi ele au fost astupate. Ieri, se circula normal. “Click!, îţi mulţumim! Se pare că presa a făcut minuni şi în cazul acesta”,  ne-a spus Ion Marin, unul dintre mulţii şoferi care zilnic tranzitează zona de la Crângaşi. Reprezentanţii Primăriei Capitalei au promis că toate gropile vor fi plombate, imediat ce sunt identificate.

“Având în vedere că staţiile de asfalt nu sunt pornite din cauza temperaturilor negative, Administraţia Străzilor a încheiat un contract subsecvent de plombare cu mixtură stocabilă, cu carater provizoriu, a gropilor apărute în urma topirii zăpezilor. Lucrările se fac în funcţie de gradul de periculozite, pe măsură ce sunt identificate. În prezent se face inventarierea lor, iar când vremea o va permite, vor fi executate şi lucrări de reparaţii cu mixtură asfaltică la cald”, ne-au explicat oficialii.

Galaţi: Drumul groazei n-a mai fost reparat de 30 de ani


    Aşa arată un drum  judeţean în România  secolului XXI
Aşa arată un drum judeţean în România secolului XXI

Situaţie revoltătoare la Galaţi! Un drum judeţean, DJ 240A, care face legătura între Cerţeşti şi Ghidigeni, e impracticabil. Lung de 7 kilometri, drumul nu a fost niciodată asfaltat, nu are rigole şi nici podeţe. La fiecare ploaie sau la topirea zăpezilor, şoseaua se transformă într-o mocirlă, întreruptă de bălţi uriaşe, de peste un metru adâncime. Cei care au drum între Cerţeşti şi Ghidigeni sunt nevoiţi să ocolească 40 de kilometri. Localnicii spun că ultima reparaţie a fost făcută acum 30 de ani, iar autorităţile judeţene ignoră situaţia.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net