Tragedie la Iași. Un băiețel de o lună a murit imediat după ce a fost botezat

Ultima actualizare:

    Băiețelul nu mai respira când a fost scos din cristelniță (Foto: Arhivă)
Băiețelul nu mai respira când a fost scos din cristelniță (Foto: Arhivă)

Slujbă de botez încheiată tragic la Iași. Un băiețel de doar o lună, care primea taina Botezului într-o biserică din satul Curături, a decedat la spital după ce i s-a făcut rău în timpul scufundării în cristelniță. Preotul a sesizat că băiețelelul nu mai respira și i-a făcut manevrele de resuscitare până la sosirea ambulanței.

UPDATE: Cauza morții, încă incertă.

Potrivit conducerii IML, după prima analiză - cea macroscopică - nu se poate preciza ce a dus la decesul copilului. Legiştii au transmis că vor efectua şi un examen microscopic ale cărui rezultate vor fi evidenţiate în termen de aproape două luni.

Tragedie fără margini în satul Curături, comuna Ciurea, sâmbătă. Băiețelul care primea Botezul a plâns pe toată durata slujbei. Mama l-a hrănit cu lapte, crezând că mâncarea îl va potoli. Copilul nu s-a oprit din plâns, ci a continuat să țipe și în timpul scufundării în cristelniță. Preotul l-a scos din apă și l-a dat nașilor. În momentul în care preotul se pregătea de Sfânta Împărtățanie, a sesizat că cel mic nu respira, informează ziaruldeiasi.ro. Preotul a început manevrele de resuscitare, iar un echipaj de la Ambulanța Iași l-a transportat pe băiețel la Spitalul Sfânta Maria. „Bebelușul prezenta cianoză, fără puls, fără respirație, s-au început manevrele de resuscitare, a fost intubat și ventilat mechanic”, a declarat Nicolai Pralea, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Județeană Iași, conform sursei citate.

Medicii nu s-au pronunțat încă provitor la cauza decesului, acest lucru urmând a fi stabilit în urma unei autopsii. „În cauză s-a dispus efectuarea necropsiei și, în funcție de rezultate, se vor dispune măsurile legale”, a spus Anca Vîjiac, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
costel corduneanu jpg
scriitorul jpeg
blocuri bucuresti 1024x580 jpg
italia roma 1024x682 jpg
Daci infatisati pe columna lui Traian foto wikimedia commons jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
download jpg
hannah gutierrez X jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net