Țiganii au ajuns celebri în presa britanică! O nuntă de bogătași i-a uimit pe străini

Ultima actualizare:

    Nunta de țigani i-a lăsat mască pe jurnaliștii britanicifoto: Arhiva Personală
Nunta de țigani i-a lăsat mască pe jurnaliștii britanicifoto: Arhiva Personală

O nuntă țigănească din Petroșani i-a lăsat mască pe jurnaliștii britanici, care au fost impresionați de bolizii de lux prezenți la ceremonie.

Peste 700 de persoane au participat la o nuntă de țigani bogați din Petroșani. Întreaga ceremonie a fost sărbătorită cu mașini de lux, printre care și Ferrari, Lamborghini sau Porsche, din cauza cărora a fost blocată circulația. Petrecerea a uimit presa britanică, care a scris despre eveniment și despre bolizii prezenți la nuntă.

Iată cum s-a desfășurat nunta

Convoiul maşinilor de lux

Site-ul dailymail.co.uk a scris despre parada autovehiculelor care a „paralizat traficul în timp ce întregul oraș a participat la petrecere”. Acesta nu a fost singurul detaliu care le-a atras atenția ziariștilor. Ei au scris și despre faptul că, în timp ce semafoarele erau scoase din funcțiune, mirele și mireasa s-au plimbat într-o caleașcă albă, împodobită cu steaguri ale României, și trasă de doi armăsari negri.

Mai mult, se pare că nici artiștii Florin Salam și Nicolae Guță nu au scăpat de gura presei. Site-ul britanic a menționat faptul că cei doi cântăreți au încins atmosfera la nuntă și că muzica putea fi auzită de la câteva străzi distanță.

Un alt lucru care le-a atras atenția britanicilor a fost un bărbat căruia i s-a refuzat accesul la petrecere. Pentru că nu a putut participa, bărbatul s-a urcat pe o clădire din apropiere și a aruncat cu pietre în locul unde s-a ținut petrecerea, iar ulterior a fost arestat.

image
image
image
image
image
image
grecia pixabay jpg
Cutremur in Turcia FOTO Profimedia jpg
Israel atacă Iranul FOTO IRGC via CNN jpg
mihaela bilic instagram jpg
436310903 6801597473275047 2085105743623441656 n jpg
ceapa verde adobesotck jpg
image png
bani  foto   Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net