Te urmăresc prin satelit şi ai reducere la RCA

Ultima actualizare:

    GPS-ul va fi montat pe maşini de companiile  de asigurare
GPS-ul va fi montat pe maşini de companiile de asigurare

Eşti gata să fii urmărit ori de câte ori te urci la volan? Să se ştie unde te afli în orice moment al zilei şi dacă ai încălcat vreo regulă de circulaţie? Dacă da, atunci eşti unul dintre şoferii care vor plăti RCA mai mic. Asiguratorii vor să le ofere preţuri avantajoase celor care acceptă să fie monitorizaţi prin GPS.

Va fi greu de la anul să fii şofer în România. Cel puţin în ceea ce priveşte poliţa obligatorie în caz de daune. Asiguratorii vor să introducă un cazier al şoferului, în baza căruia vor stabili preţul poliţelor. În primul rând, vor să-i urmărească non-stop pe conducători auto prin GPS ca să vadă dacă sunt disciplinaţi sau nu. Şi cum nu-i pot obliga pe toţi să se supună monitorizării, s-au gândit să-i atragă într-un fel. Cine acceptă să i se instaleze pe maşină aparatul de urmărire va plăti RCA mai mic. Tot din 2016, companiile de asigurări cer să aibă acces la baza de date a Poliţiei pentru a afla toate neregulile comise de şoferi în trafic. Celor care au amenzi li se vor vinde poliţe RCA sau Casco mai scumpe. Solicitările reprezentanţilor companiilor de asigurări nu se opresc aici. Ei vor ca şoferii care circulă fără RCA să fie detectaţi de camerele de supraveghere şi amendaţi. La fel cum se întâmplă şi în cazul rovinietei. Statistica arată că 30% din şoferi nu au încheiată o astfel de poliţă. În ceea ce priveşte preţul asigurării, avem o veste bună. Preţul la RCA nu se poate scumpi mai mult de 50% anul viitor, acordul în acest sens fiind semnat cu transporatorii în urma protestului de amploare de acum două săptămâni. Asiguratorii aveau de gând să urce tariful până la 300%.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net