Soţul profei pedofile îl acuză pe elevul mort că a corupt-o să se culce cu el

4-act-marc-crinela.jpg

Crinela Marc, şi gravidă, şi în arest

Dragoste interzisă la Piatra Neamţ! Crinela Marc (40 de ani), o profesoară de Limba şi Literatura Română, a fost arestată pentru 30 de zile. Soţie de preot şi mamă a trei copii, femeia e acuzată că a întreţinut relaţii sexuale cu Marius Săndulache (17 ani). Elev la Seminarul Teologic din Piatra Neamţ, Marius Săndulache avea numai note de 9 şi 10.

Cazul profesoarei îndrăgostite de un băiat cu 23 de ani mai tânăr a şocat oraşul Piatra Neamţ! Anchetatorii susţin că elevul şi profa s-au iubit din 2015 până în martie 2016, când puştiul a devenit major. În ultimii ani, Crinela Marc a predat Limba şi Literatura Română ca suplinitor la Liceul Teologic Ortodox „Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena“ din Piatra Neamţ. Marius Săndulache era elev în ultimul an la liceul teologic şi era printre cei mai buni seminarişti, scrie adevarul.ro. El participase la faza naţională a Olimpiadei de Religie, unde obţinuse menţiune, iar în cei patru ani de liceu avusese doar note de 9 şi 10. Pe 17 noiembrie 2016, la şase luni după ce se încheiase relaţia cu femeia care îi putea fi mamă, Marius a fost văzut în timp ce se arunca în apele reci ale râului Bistriţa. Cadavrul tânărului a fost găsit abia după o lună, pe 17 decembrie, interval de timp în care echipaje specializate de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Neamţ făcuseră căutări aproape zilnic.

Zoom
Marius Săndulache a murit în noiembrie 2016 şi a fost înmormântat în comuna Mărgineni
Foto: vestea.net

După moartea lui Marius, procurorii au descoperit probe potrivit cărora profesoara trăia o poveste fierbinte de dragoste cu tânărul seminarist. Miercuri, judecătorii au decis ca femeia să fie arestată pentru 30 de zile, sub acuzaţia de act sexual cu un minor.
Gestul extrem al elevului e pus pe seama dragostei năvalnice pe care i-o purta profesoarei, iar faptul că ea este însărcinată alimentează ipoteza potrivit căreia tânărul ar fi tatăl. Preotul Iulian Marc îşi susţine soţia, de la care aşteaptă al patrulea copil: “Fiecare o vede pe ea vinovată, dar eu nu văd aşa. Există posibilitatea ca ea să fie victimă. Nu a fost decizia ei, dar a cedat presiunilor şi a căzut în plasa lui. Copilul acesta nu era un sfânt. Ea regretă ceea ce s-a întâmplat. Deja sunt distruse două familii, ăsta e lucrul cel mai grav“.
loading...
Loading...

Citește și

  • crinela marc

    Profesoara Crinela Marc, de 40 ani, a poftit la trupul tânăr al unui elev de-al său. Acum este însărcinată în luna a șaptea, mai are trei copii acasă, cu soțul ei, și tocmai a fost arestată pentru că a făcut sex cu un minor. Băiatul s-a sinucis în noiembrie 2016.