Șoferul care a lovit un polițist în Mamaia, arestat! Câte zile va sta la închisoare

sofer_teribilist.jpg

sofer
Polițiștii au descoperit că bărbatul are 31 de ani și este din Constanța
foto: evz.ro

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Șoferul care a accidentat cu mașina un polițist pe o plajă din Mamaia a fost reținut. Bărbatul este acuzat pentru fals privind identitatea, conducere sub influența alcoolului ori a drogurilor, ultraj și părăsirea locului accidentului.

Sâmbătă (22 august), în urma accidentului, șoferul a fost audiat de anchetatori pentru a stabili circumstanțele faptelor comise. Polițiștii au aflat că acesta are 31 de ani și este din Constanța. Duminică, 23 august, acesta a fost reținut în arest, potrivit romaniatv.net.

Șoferul teribilist va petrece 30 de zile îm închisoare după ce Judecătorii de la Tribunalul Constanța au decis arestarea acestuia, după ce sâmbătă dimineața și-a parcat autoturismul pe o plajă din Mamaia.

Atunci când polițiștii au venit să-i ceară socoteală și să-i spună să își mute mașina, bărbatul nu a cooperat cu organele legii, aflându-se sub influența alcoolului sau a drogurilor. Constatând acest lucru, polițistul s-a urcat la volan, iar făptașul în dreapta. După ce a mutat mașina de plajă, polițistul a coborât din vehicul și i-a cerut bărbatului să se legitimeze, însă acesta s-a prefăcut că își caută actele și a urcat la volan. Încercând să scape, acesta a pus vehiculul în mițcare cu viraj la stânga, însă a lovit polițistul în zona șoldului. În urma accidentului, polițistul a avut nevoie de îngrijiri medicale. Șoferul a fost prins la un kilometru distanță de locul faptei, unde a lovit un stâlp.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • politist

    Un bărbat este cercetat după ce, aflat sub influența băuturilor alcoolice sau a drogurile, a accidentat un polițist care îi ceruse să scoată mașina de pe plaja din Mamaia, agentul ajungând la spital, fără însă să necesite internarea.

  • accident stalp capitala masina sofer

    Un grav accident rutier a avut loc luni noapte în Capitală. Un şofer teribilist a ajuns pe linia de tramvai, după care a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un stâlp. A avut noroc cu airbag-urile, care i-au salvat viaţa. Maşina a fost la un pas să ia foc, dar din fericire şoferul şi pasagerul au fost scoşi la timp afară.

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5