Șoferul care a lovit intenționat cu mașina angajatul unei spălătorii s-a predat. Bărbatul este un om de afaceri turc

Ultima actualizare:

    Agresorul se numeşte Burhan Eralp şi este fratele "regelui biscuiţilor", patronul unei fabrici de profilul unei fabrici de profilFoto: observatornews.ro
Agresorul se numeşte Burhan Eralp şi este fratele "regelui biscuiţilor", patronul unei fabrici de profilul unei fabrici de profilFoto: observatornews.ro

Omul de afaceri turc care a lovit intenţionat cu maşina un bărbat în parcarea unui mall a fost reţinut pentru 24 de ore. Un bărbat, angajat al unei spălătorii auto, a fost lovit de un autoturism în parcarea unui complex comercial din Bucureşti. Ancheta a fost preluată de Parchetul de pe Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri, întrucât există date că fapta a fost comisă intenţionat. Camerele de supraveghere au surprins momentul impactului, dar şi cearta de la care a pornit totul.

După ce a dat cu maşina peste un angajat al unei spălătorii auto, cetăţeanul turc a dispărut fără urmă. Poliţiştii l-au dat în urmărire pe agresor şi în consemn la frontieră. În cele din urmă, s-a predat la o subunitate de poliţie. După şapte ore de audieri, a fost reţinut pentru 24 de ore.

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere arată că cetăţeanul turc a vrut să-i calce pe angajaţii spălătoriei. Bărbatul în roşu a luat-o la fugă, dar cel în verde n-a mai apucat să se ferească din calea bolidului. De pe patul de spital, victima povesteşte cum a văzut moartea cu ochii.

Ce spune victima despre incident

"Odată apasă pe accelerație tare să dea peste noi... Colegul meu s-a salvat, dar eu n-am mai avut timp, că nu credeam că are așa ceva în cap. Am crezut că face o manevră, că pune frână ca să ne sperie.", a declarat victima, citată de observatornews.ro.

Agresorul se numeşte Burhan Eralp şi este fratele "regelui biscuiţilor", patronul unei fabrici de profil. Locuieşte de mai bine de zece ani în România şi are, la rândul său, o firmă care se ocupă de comerţul de cereale. Individul s-a predat poliţiei şi a ajuns în arest.

image
image
image
image
image
image
targ paste 2024 orase romania 896983 jpg
castelul pustnicului captura video jpg
avion pixabay jpg
vant puternic Inquam Photos jpg
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net