Skijet-ul, interzis pe Lacul Snagov

Ultima actualizare:

    Click! v-a arătat în  numărul de ieri ce  distracţie e pe Lacul  Snagov în fiecare weekend
Click! v-a arătat în numărul de ieri ce distracţie e pe Lacul Snagov în fiecare weekend

După accidentul de anul trecut, în care o persoană a murit şi mai multe au fost rănite, autorităţile lucrează la un nou regulament al ariei protejate Lacul Snagov.

Regulile de circulaţie pe lac sunt înăsprite drastic: viteza este limitată la 20 de kilometri pe oră, zgomotul motoarelor nu poate depăşi 45 de decibeli, iar valurile produse de bărci trebuie să fie mai mici de 30 de centimetri.Pentru a proteja o suprafaţă de 100 de hectare, declarată arie naturală de interes major, autorităţile au decis ca bărcile să circule numai pe mijlocul lacului, şi trebuie să plece cu cel mult 5 kilometri la oră de la mal. O altă regulă strictă este interzicerea circulaţiei skijet-urilor. În plus, faţă de până acum, cei care stau în bărci vor trebui să poarte obligatoriu veste de salvare.Pentru ca aceste reguli să fie respectate, poliţiştii vor patrula în permanenţă în dreptul ariei protejate pe lac. Amenzile pentru vitezomanii de pe apă se vor ridica la 20.000 de lei.

image
image
image
image
image
image
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
image
actualitate.net
image
actualitate.net