Situație incredibilă la Iași. Amanta cere despăgubiri de la soția înșelată pentru că i-ar fi stricat imaginea pe Facebook

lovers-2761553_1920.png

Cei doi iubiți se țin de mână
Soțul a avut o relație extraconjugală cu o colegă de la birou
foto: Pixabay.com

O femeie din Iași cere despăgubiri în instanță soției iubitului său pentru ca i-ar fi stricat imaginea pe Facebook. Tupeul a costat-o, însă, pe amantă, ea fiind acum cea bună de plată.

Povestea de dragoste între soțul infidel și amantă a început spre finalul anului 2015, când acesta i-ar fi făcut cadou 300 de euro. Apoi, întâlnirile dintre cei doi au fost tot mai dese și a fost doar o chestiune de timp ca soția înșelată să afle despre escapadele consortului, scrie Ziarul de Iași. Escapadele celor doi au ieșit la iveala abia după câteva luni.

I-a cerut femeii să-i lase soțul în pace, însă, aceasta nu numai că a refuzat ci a început s-o bârfească în diverse cercuri, postând în poziția de victimă.

Amanta a dat în judecată soția înșelată. Ce a cerut în instanță

Soția a încercat să se apere și a postat pe pagina ei de socializare că amanta profită de soțul ei pentru bani.

Acest aspect a enervat-o la culme pe amantă care s-a adresat instanței și a cerut despăgurbiri pentru că i-ar fi fost afectată imaginea.

Pe lângă daune morale, amanta a cerut şi ca rivala sa să publice sentinţa pe cheltuiala proprie într-un cotidian local şi pe pagina sa de Facebook.

În acţiunea depusă la Tribunal, amanta a precizat că în octombrie 2018, soția înșelată a afirmat pe pagina sa de Facebook că ar fi avut relaţii extraconjugale cu soţul acesteia pentru a obţine bani. Astfel, i s-ar fi conturat imaginea unei persoane imorale, fiindu-i afectat prestigiul social şi poziţia pe care o deţine ca femeie, mamă şi contabilă.

În replică, soția a susţinut că reclamanta lucra la aceeaşi firmă cu soţul ei, iar în noiembrie 2015, acesta îi făcuse cadou suma de 300 de euro. Ulterior, soţul a început să se vadă tot mai des cu colega de serviciu şi să plece în weekend-uri cu aceasta.

Femeia ar fi aflat de relaţia extraconjugală a soţului său în 2016 și i-ar fi cerut amantei. să înceteze această relaţie, dar ea a refuzat. Mai mult, amanta ar fi început să o bârfească, pozând în victimă. Acesta ar fi fost motivul pentru care a postat pe Facebook detalii cu privire la aventura soţului său, pentru a dovedi realitatea.

Magistrații au decis ca amanta să achite cheltuieli de judecată

Magistraţii Tribunalului şi-au conturat o imagine clară asupra faptelor după ce au lecturat postările de pe Facebook incriminate. "Este cert că reclamanta a primit anumite sume de bani de la soţul pârâtei, dar nu s-a dovedit că relaţia a avut acest scop. Este adevărat că postarea pârâtei afirmă acest fapt, dar instanţa apreciază că atitudinea reclamantei este cea care a provocat situaţia.

Pârâta, la rândul său, a fost pusă într-o situaţie neplăcută în ceea ce priveşte viaţa de familie şi imaginea în comunitate”, au precizat judecătorii.

Magistrații au mai arătat că amanta, ”încălcând normele nescrise ale conduitei morale, şi-a asumat riscul de a fi supusă unor comentarii în situaţia în care relaţia extraconjugală ar ajunge la cunoştinţa unor alte persoane”, însă nu reiese, din conținutul postărilor faptul că soția ar fi avut intenţia de a denigra.

”Postările se referă la o faptă reală şi nu sunt folosite cuvinte sau expresii necivilizate la adresa reclamantei", au apreciat judecătorii.

Astfel, magistrații au decis respingerea acţiunii şi obligarea amantei la plata a 4.000 de lei drept cheltuieli de judecată, în favoarea soţiei înşelate.

Scandalul nu se termină, însă aici. Sentinţa dată de Tribunal a fost atacată de amantă în faţa Curţii de Apel. Această instanţă a amânat luarea unei decizii definitive pentru data de 19 mai.

Citește și:

VIDEO EXCLUSIV Ea este amanta secretă pentru care Nelu Ploieşteanu şi-a părăsit familia!

Alexandru Ioan Cuza, o viață plină de vicii. Cine e amanta pe care a adus-o acasă, lângă soție, și care apoi l-a trădat fără milă

Loading...
 
 

Citește și

  • Când dragostea e mare, cuplurile reuşesc să treacă peste problemele financiare ba, mai mult, chiar şi peste infidelităţi. Recent, Monica Davidescu, Anca Ţurcaşiu şi Leo Iorga au serbat lungii ani de căsnicie ori ziua în care Cupidon le-a unit inimile. Ei sunt un exemplu pentru cei care ajung la divorţ, la cea mai mică supărare.

  • trump

    Fostele aventuri amoroase ale lui Trump ies la lumină precum ciupercile după ploaie. Una dintre femeile cu care a avut o relație, deși era căsătorit cu Melania, este un fost fotmodel Playboy, care și-a asumat public aventura și a dezvăluit mai multe detalii despre relația lor, care a lăsat urme adânci în sufletul ei.