Şi-a împuşcat iubita prin fereastra barului

Ultima actualizare:

    Cu câteva zile înainte, bărbatul gelos cumpărase o puşcă de  vânătoare. El a tras două focuri, rănind şi un client al localuluiFotografii: zi-de-zi.ro
Cu câteva zile înainte, bărbatul gelos cumpărase o puşcă de vânătoare. El a tras două focuri, rănind şi un client al localuluiFotografii: zi-de-zi.ro

Nu e un thriller american, ci un episod sângeros petrecut duminică seară la Târgu Mureş! Un bărbat de 30 de ani, înarmat cu o puşcă de vânătoare, s-a apropiat de un bar din cartierul Unirii şi a tras două focuri prin fereastra localului! Unul dintre focuri a ucis-o pe Emese, fosta iubită a atacatorului, iar celălalt a rănit un client al barului. Ucigaşul a fost reţinut de poliţişti.

Secvenţe cumplite în Târgu Mureş! După ce şi-a cumpărat, cu câteva zile înainte, o puşcă de vânătoare, un bărbat ros de gelozie a folosit arma duminică seară, în faţa barului Lorenz, în care lucra fosta sa iubită, Emese, în vârstă de 28 de ani. 

”Din stradă, prin fereastra localului, bărbatul a tras două focuri de armă în direcţia femeii, pe care a nimerit-o, dar a rănit şi un client”, detaliază Gheorghe Costea, de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Mureş. “Femeia a fost transportată la spital, unde a apucat să relateze cele întâmplate, însă ulterior a decedat din cauza rănii suferite”, a completat Costea. Emese avea plămânii perforaţi şi a făcut un stop cardio-respirator.

Tânăra a fost împuşcată în piept, în timp ce clientul a fost nimerit de o alice în picior. Anchetatorii au găsit arma abandonată în curtea unei case situate la trei străzi distanţă. 

Atacatorul a fost capurat de poliţişti la câţiva kilometri de bar şi a fost audiat pe parcursul nopţii, iar duminică dimineaţă a fost reţinut pentru 24 de ore. Procurorii îl vor prezenta pe agresor judecătorilor cu propunere de arestare preventivă pentru omor calificat, tentativă de omor calificat, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi uz de armă fără drept. Colegii femeii afirmă că ea avea un copil de doi ani şi jumătate cu ucigaşul.Bărbatul de 30 de ani a tras cu arma, cel mai probabil din cauza geloziei, scrie vocea.biz. Era cunoscut cu antecedente penale (furt din locuinţe) şi riscă închisoare de la 15 la 25 de ani sau detenţie pe viaţă. Cea de-a doua victimă, bărbatul împuşcat în picior, era un client al barului şi a avut ghinionul să se afle acolo la momentul nepotrivit. 

Emese ceruse ajutor cu câteva zile mai devreme

simeon stalpnicul png

În urmă cu o săptămână, tânăra sunase la 112, după ce fusese agresată de acelaşi bărbat, dezvăluie zi-de-zi.ro. “No i-am prezentat posibilitatea să obţină un ordin de protecţie sau de a fi dusă la un adăpost unde sunt protejate victimele violenţei domestice. A fost înregistrat un dosar penal pentru ameninţare şi loviri, care a fost trimis la Parchet”, spune Andreea Pop, de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Mureş. Miercuri, Emese apelase la un avocat pentru a obţine un ordin de protecţie de la Judecătoria Târgu Mureş împotriva bărbatului. Din păcate, pentru tânăra de 28 de ani a fost prea târziu.

Alte crime care puteau fi evitate


    Nicoleta avea  25 de ani
Nicoleta avea 25 de ani

Noiembrie 2016. Crimă în cartierul Militari din București, unde o tânără a fost ucisă cu bestitalitate. Criminalul: chiar tatăl ei vitreg, care și-a înjunghiat fiica în holul blocului în care locuiau. Iubitul fetei a fost și el rănit. Înainte de crima din noaptea de sâmbătă spre duminică din cartierul Militari Residence, a existat un apel la 112 dat de tânăra de 25 de ani care a reclamat că tatăl vitreg a lovit-o şi a ameninţat-o cu moartea. Un echipaj de poliţie al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Ilfov a sosit la sesizare, însă agenţii nu i-au făcut un control corporal bărbatului şi nici nu au aplicat vreo sancţiune contravenţională. La nici o oră de la plecarea poliţiştilor, Nicoleta (25de ani) a fost înjunghiată mortal.


    Loredana şi Tiberiu,  pe când erau împreună
Loredana şi Tiberiu, pe când erau împreună

Aprilie 2016.  O vânzătoare a murit după ce a fost înjunghiată cu 10 lovituri de cuţit, într-un magazin de lux de pe Calea Victoriei din Capitală. Magazinul îi aparţine Alinei Petre, fosta noră a lui Virgil Măgureanu. Victima a fost resuscitată mai bine de jumătate de oră de medicul trimis la faţa locului. La aproximativ patru ore de la comiterea crimei, ucigaşul a fost prins. Tiberiu era fostul iubit al femeii, pe care-l părăsise recent. Cunoscuţii victimei au povestit că bărbatul ar fi ameninţat-o în repetate rânduri pe fosta sa iubită. Tocmai din acest motiv, Loredana Ivan depusese o plângere penală împotriva acestuia, pentru hărţuire. Inutil, însă!

image
image
image
image
image
image
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net