Şi căţeii au ajuns pe site-urile de dating. Iată ce caută animăluţele!

Ultima actualizare:
"Dacă mă iei acasă, promit să te fac fericit/ă!"
"Dacă mă iei acasă, promit să te fac fericit/ă!"

Printre sutele de mii de români care îşi caută jumătatea pe site-urile de dating au început să apară şi utilizatori cu blăniţă şi 4 lăbuţe. Max, Ozzy, Sadha sau Luna sunt doar câţiva dintre căţeii care au, mai nou, un profil pe Sentimente.ro. Ce caută ei? Dragoste, evident!

Cu toții ne dorim dragoste, indiferent că vorbim despre oameni sau despre... animale. Acestea din urmă au şi ele nevoie de ajutor pentru a-şi găsi perechea. Una care să-i iubească şi să le ofere o familie. Pentru că da, v-aţi prins, căţeii îşi caută stăpân. “Înainte de orice, misiunea noastră este să promovăm dragostea, indiferent de sex, statut social, rasă. Un animal de companie poate fi un partener de nădejde, care are mereu timp pentru tine, care oferă și primește dragoste. Peste 12% dintre utilizatorii site-ului au declarat că au sau că și-ar dori să aibă un animal de companie. În aceste condiții, am iniţiat alături de asociaţia Big Hearts Society un program pilot menit să încurajeze adopţiile de câini”, a precizat Flori Dragomir, co-fondator al site-ului Sentimente.ro.

Până acum, 10 câini au primit câte un profil dedicat, iar acesta este promovat în timeline-ul fiecărui membru al site-ului de dating. Animăluţele sunt sterilizate, microcipate, deparazitate, vaccinate, spălate, dresate şi pregătite pentru adopţie. În “profilul” lor de pe site sunt trecute, pe lângă date legate de aspectul fizic, şi preferinţele lor sau trăsături de caracter.

image
image
image
image
image
image
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net