Se «poartă» bradul cu globuri din lemn şi pânză

Ultima actualizare:

    Până la 13 decembrie, zilnic, Click! pune la bătaie trei brazi naturali, cu înălţimea între 1,75 metri şi 2 metri
Până la 13 decembrie, zilnic, Click! pune la bătaie trei brazi naturali, cu înălţimea între 1,75 metri şi 2 metri

În fiecare an, în preajma Sărbătorilor de iarnă, în magazine apar o mulţime de decoraţiuni şi accesorii pentru împodobirea bradului. Sunt atât de multe încât, la un moment dat, nici nu mai ştii ce să alegi! Specialistul Click!, Cristina Joia, îţi spune care sunt tendinţele, ce produse să alegi,  cum să le combini şi cum să asortezi culorile.

Magazinele au scos la vânzare primele decoraţiuni de iarnă, iar rafturile sunt pline cu globuri, beteală, ghirlande, fundiţe şi clopoţei. Ca în fiecare an însă, ideile de accesorii nu se opresc aici. În hypermarket-uri vei găsi coroniţe din brad, figurine lucrate manual, mărgele, figurine din pluş, reni, Moşi Crăciun, ciorăpei pentru dulciuri şi multe modele de instalaţii de brad. Dacă ai de gând să-ţi reînnoieşti decoraţiunile pentru brad, ar trebui să te grăbeşti să mergi la cumpărături, pentru că, în preajma Sărbătorilor, magazinele vor fi luate cu asalt. Iată spre ce modele şi culori ar trebui să te orientezi anul acesta!

Alege albul!

Dacă în ultimii ani s-a observat o întoarcere către natural în decoraţiunile de Crăciun, anul acesta, tendinţa se apropie de absolut prin orientarea către albul de zăpadă. Nuanţele de verde închis ale bradului îmbrăţişează căldura nuanţelor de lemn, generând astfel un suport ideal pentru decoraţiunile albe, imaculate.

Stilul glamour conferă eleganţă Luminiţele, ghirlandele din beteală, ornamentele din steluţe de dimensiuni variate, globurile cu imprimeuri neobaroce sau transparente în culori violet, argintiu, alb sunt «ingredientele» unui brad luminos, înstelat.

Combină negrul cu roşu şi violet

Neagrul poate fi folosit pentru decoraţiunile de Crăciun cu condiţia să-l „îmblânzeşti" în culori calde şi strălucitoare. Ca întotdeauna, negrul va arăta splendid în combinaţie cu albul, dar are, fără îndoială, un aer festiv când i se alătură nuanţe aurii. Nu te mulţumi doar cu globuri negre, ci caută şi figurine şi abajururi. Pentru o ambianţă mai de cabaret, alătură negrul de roşu şi violet.

Optează pentru stilul Victorian

Anul acesta poţi opta şi pentru un décor în stil Vctorian care include fructe, prăjiturele, ursuleţi, figurine, funde, dantele şi alte «zdrăngănele».

Revin decoraţiunile vintage

Acestea amintesc de casa bunicilor şi de anii copilăriei şi se obţin cu ajutorul luminiţelor multicolore şi a ghirlandelor din hârtie glasată (eventual hand made), a merelor roşii, pe post de globuri, şi a nucilor învelite în poleială sau vopsite cu bronz auriu/argintiu.

«Vedetele Crăciunului sunt decoraţiunile tradiţionale» Elena Miron, designer KIKA

"Crăciunul din anul acesta nu aduce ceva complet diferit în materie de decoraţiuni. Trendul nu este de a schimba neapărat ceva, ci de a aduce noutăţi. Iar anul acesta, vedetele sărbătorilor sunt decoraţiunile din lemn şi pânză, în clasicele nuanţele de roşu şi maro, care ne amintesc de copilărie. De data aceasta, în ceea ce priveşte accesoriile pentru brad, ne întoarcem la tradiţional".

simeon stalpnicul png

«Anul acesta se poartă albastru închis»

Specialistul Click!, designerul Cristina Joia, ne-a spus că cele mai îndrăgite şi clasice culori pentru decoraţiunile de Crăciun sunt roşu şi verde combinate cu un auriu strălucitor. "Cu toate acestea şi albastrul închis se bucură de succes. Contrastul reuşit pentru o astfel de decoraţiune este albul sau nuanţa de alb spre crem în cazul veselei, alături de care ar trebui folosite cele mai bune tacâmuri din casă. Dacă optaţi pentru vesela albă, ar trebui să evitaţi ca faţa de masă să fie de aceeaşi culoare. Foarte elegante sunt farfuriile din sticlă colorată sau transparentă.

Click!spune

Până la 13 decembrie, zilnic, Click! pune la bătaie trei brazi naturali, cu înălţimea între 1,75 metri şi 2 metri. Tot ce trebuie să faci este să trimiţi un sms la 1399 cu textul „BRAD". Costul unui sms este 0.30 euro şi este valabil în reţelele Orange, Vodafone şi Cosmote. Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi şi vor fi anunţaţi în ziarul nostru începând cu data de vineri, 30 noiembrie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
Becali canta biserica jpg
green 1710328 1280 jpg
2019 07 07 7 dimitrie bolintineanu 1819 1872 54597 jpg
cel mai mic robot lume guinness png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net