Se întoarce «Masterchef»! Iată când va fi difuzată prima ediție a noului sezon

masterchef.jpg

masterchef
Jurații de la «Masterchef», Patrizia Paglieri, Foa și Adrian Hădean, vor putea fi urmăriți într-un nou sezon
foto: Arhiva Personală

Mai este foarte puțin până la începerea celui de-al șaselea sezon al cunoscutei emisiuni „Masterchef”, iar pasionații de bucătărie sunt din ce în ce mai nerăbdători să vadă ce surprize le-au mai pregătit realizatorii show-ului.

Noul sezon păstrează componența juriului format din Patrizia Paglieri, Foa și Adrian Hădean, care au venit în locul lui Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea în cel de-al cincilea sezon. Cei trei chefi sunt pregătiți să guste preparatele unora dintre cei mai pasionați bucătari din țară, pentru a determina, în cele din urmă, marele câștigător, care va primi și titlul de MasterChef al României.

Prima ediție va putea fi urmărită la data de 14 septembrie, începând cu ora 20.30, la ProTV, potrivit paginademedia.ro. Emisiunea păstrează același regim de difuzare ca și în anii trecuți, în serile de luni și marți. Preselecțiile s-au desfășurat în patru mari orașe ale țării și i-au selectat pe cei mai buni bucătari din toate colțurile țării.

Loading...

Citește și

  • Cel mai urmărit cooking show din România dă startul preselecțiilor pentru cel de-al șaselea sezon. Timp de cinci sezoane, MasterChef a reunit oameni din toate colțurile țării, care au în comun o singură pasiune: gătitul!

  • Dacă v-aţi întrebat ce mai fac unii dintre foştii concurenţi de la MasterChef, Click! vă spune chiar acum. Am aflat că patru dintre aceştia colindă ţara în lung şi în lat şi pregătesc prepartae delicioase pentru cei care vor să guste.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1