"Şcoala de meditaţii" te face as la orice materie

Ultima actualizare:

    Matematică - Profesorul Cristian Demian făcea meditaţii ieri cu doi eleviFoto: Sever Gheorghe
Matematică - Profesorul Cristian Demian făcea meditaţii ieri cu doi eleviFoto: Sever Gheorghe

Gata cu meditaţiile la profesori acasă! De acum poţi învăţa după ore într-un cadru organizat. Singur sau împreună cu alţi doi sau trei tineri de seama ta, te poţi pregăti pentru examene la un centru deschis special să te facă as la orice materie.

Nici meditaţiile nu mai sunt ce au fost odată! Pregătirile în afara orelor de şcoală nu se mai fac în sufrageria dascălilor, ci în centre speciale. Aşa ceva există în Bucureşti.

Fizică - Tinerii fac pregătiri  pentru examenul  de maturitate
Fizică - Tinerii fac pregătiri pentru examenul de maturitate

Pe strada Patriei, nr.3, dar şi pe Bd. Unirii, nr.10, îşi are sediile Centrul Educaţional Unirea. Un loc gândit de trei profesori de matematică, care au renunţat la catedră şi au reuşit să-i facă pe elevi să înveţe de plăcere.

Cursanţii sunt de toate vârstele, de la clasa I şi până la facultate, şi fac ore suplimentare la orice materie. Mulţi dintre ei vin ca să se pregătească pentru admiterea la liceu (Evaluarea Naţională), dar şi pentru examenul de Bacalaureat sau pentru a intra la facultate. ”Înainte eram de nota 5 la Română, dar de trei luni de când m-am apucat de meditaţii, am ajuns la 7. Sunt convinsă că voi trece cu bine de Bac”, ne-a spus, râzând Octavia, care visează să ajungă studentă la ASE.

Engleză - Elevii se perfecţionează  pentru a lua cu brio  certificatul de competenţă
Engleză - Elevii se perfecţionează pentru a lua cu brio certificatul de competenţă

Performanţele nu sunt întâmplătoare. Când bat pentru prima oară la uşa centrului, elevii sunt testaţi. Astfel, profesorul vede care este nivelul lor şi în funcţie de asta sunt repartizaţi în grupe. Li se dă examen la fiecare trei luni, iar dacă nu reuşesc să obţină măcar un 5 nu mai sunt primiţi.

În plus, dacă nu-şi fac temele de trei ori consecutiv sunt anunţaţi părinţii. Centrul Unirea are 20 de profesori, 120 de cursanţi şi are filiale în Constanţa, Iaşi, Braşov, Timişoara şi Cluj. Dacă vrei să iei lecţii singur, şedinţa de două ore costă 65 de lei, 60 de lei cu încă un coleg şi 55 de lei dacă faci meditaţii într-un grup de trei sau patru elevi. Dacă şi fratele face meditaţii aici sau te pregăteşti la mai multe materii, primeşti o reducere de 5-10 lei. Mai multe informaţii găseşti pe www.centrumeditatii.ro.  

Română - Cei doi băieţi se pregătesc cu domnişoara profesoară pentru Bac
Română - Cei doi băieţi se pregătesc cu domnişoara profesoară pentru Bac

Click! SPUNE:

Preţul şedinţelor variază pe piaţa liberă între 50 şi 100 de lei, în funcţie de vârsta copilului, de nivelul de pregătire, dar şi de oraş. Costul este mai mare dacă faci meditaţii pentru Bacalaureat sau pentru admiterea la facultate. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
plaja cipru jpg
image
image
image
image
image
image
Daci infatisati pe columna lui Traian foto wikimedia commons jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
download jpg
hannah gutierrez X jpg
molly peggy profimedia jpg
micul dejun jpeg
WhatsApp Image 2024 04 16 at 14 46 35 (1) jpeg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net