Sătulă de certurile părinţilor, s-a aruncat de la etaj

Ultima actualizare:

    Fetiţa are 13 ani, este elevă  la o şcoală din Piteşti şi  practică handbalul la Liceul cu  Program Sportiv din municipiu
Fetiţa are 13 ani, este elevă la o şcoală din Piteşti şi practică handbalul la Liceul cu Program Sportiv din municipiu

Doar o minune a făcut să scape cu viaţă. Bianca, o fetiţă de 13 ani din Piteşti, a decis să-şi încheie socotelile cu viaţa pentru că nu mai suporta certurile dese ale părinţilor săi.

Luni seară, adolescenta a sărit pe ochiul de geam de la baie, din apartamentul situat la etajul 3 al unui bloc din cartierul Găvana. În cădere, fetiţa s-a lovit de o extensie din tablă şi de sârmele de rufe de la nivelurile inferioare, ceea ce i-a mai atenuat prăbuşirea. Imediat a coborât şi tatăl, care a găsit-o pe copilă întinsă pe pământul din grădina blocului. Ea a ajuns cu ambulanţa la Spitalul de Pediatrie din Piteşti, de unde a fost dusă la Bucureşti, scrie adevarul.ro. Din fericire, starea ei e stabilă. Fetiţa practică handbalul la LPS Viitorul Piteşti pe postul de extremă dreapta şi e o sportivă conştiincioasă. Cei care o cunosc ştiau că părinţii sunt divorţaţi, dar nimic nu le-a dat de gândit că Bianca ar putea recurge la acest gest.

image
image
image
image
image
image
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
Horia Constantinescu scaled webp
top10 art geronimo jpg jpeg
controlor tren jpg
postas greva jpg
Paine mucegaita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net