Samsung Galaxy Alpha, cel mai bun competitor pentru iPhone 6, disponibil la precomadă la Telekom

Ultima actualizare:

Samsung Galaxy Alpha, smartphone-ul cu carcasă metalică care ar putea fi considerat cel mai bun competitor pentru iPhone, este disponibil la precomandă în România, prin operatorul Telekom. 

Compatibil cu tehnologia 4G+, Samsung Galaxy Alpha  are un touchscreen capacitiv Super AMOLED de 4,7 inci și o camera foto de 12 megapixeli, care imortalizează momentele speciale şo experiențele memorabile, pe care utilizatorii să le împărtășească apoi cu cei dragi. De asemenea, telefonul filmează la rezoluție UHD 4K, ceea ce determină o calitate foarte bună a clipurilor video.

Samsung Galaxy Alpha are procesor Octa Core 1.8GHZ+1.3GHZ, baterie Li-Ion 1860mAH, memorie RAM de 2 GB și vine cu o capacitate de stocare internă de 32 GB.

Samsung Galaxy Alpha este disponibil la prețul de 1.399 lei cu abonamentul Nelimitat L Promo pe 24 de luni. Pentru doar 19,95 euro pe lună (TVA inclus), abonamentul oferă nelimitat comunicare națională, internațională în Zona 1 și în rețea, SMS-uri naționale și în rețea, 750 MB trafic de date național la viteza de până la 150 Mbps, 100 de minute internaționale în Zona 2 (rețele mobile din Europa) și 100 de minute valabile atunci când se utilizează serviciul roaming.Amănunte despre oferta Telekom și de unde mai poate fi achiziționat Samsung Galaxy Alpha gasiți pe playtech.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia pixabay jpg
Femeie care bea ceai FOTO Shutterstock
Apartament Cannes Foto Booking jpg
strada slanic prahova jpg
istanbul pixabay jpg
beneficiile jocului la varsta adulta 1536x864 jpg
Afl â care sunt principalii pomi fructiferi care nu trebuie s â +¢i lipseasc â din gr âdin â min jpg
Metrou Victoriei FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net