Roxana Ciuhulescu strânge bani pentru oamenii care au rămas fără case

roxana-ciuhulescu.jpg

Roxana Ciuhulescu
Roxana Ciuhulescu a fost invitată recent la Click! TV
Foto: Florin Șuler

Are un bebeluș de 9 luni acasă, dar Roxana Ciuhulescu (40 de ani) reușește să își facă timp și pentru proiectele de suflet. Vedeta s-a implicat într-o campanie de ajutorare a celor năpăstuiți de soartă, care au rămas fără acoperiș deasupra capului.

Despre Roxana Ciuhulescu se știe că este una dintre vedetele care strigă ”prezent” atunci când este nevoie de o mână de ajutor în situații delicate. Iată că în momentul de față, vedeta de televiziune este implicată într-un proiect ce are ca scop strângerea de bani pentru reabilitarea locuințelor afectate de dezastrele naturale. ”«Habitat for Humanity România»” va construi sau va reabilita locuințele afectate, iar Roxana, sub sloganul «Ajută-mă să schimb viața unei familii», vrea să să-i facă pe oameni să i se alăture acestui act de umanitate.

case.jpg

Proiectul caritabil are ca scop reabilitarea locuințelor afectate de dezastrele naturale

”Acasă este despre siguranță, căldură, sănătate. Pentru mulți români, realitatea de zi cu zi este diferită: 52% din populație trăiește în locuințe supraaglomerate, iar 21,5% din case sunt în stare avansată de degradare și au nevoie de reparații urgente. Însă cifrele se pot schimba prin construirea de locuințe pentru familiile în nevoie sau reabilitarea locuințelor afectate de dezastre naturale. Eu vreau să ajut la schimbarea acestor statistici! Contribui la strângerea de fonduri cu care Habitat for Humanity România va construi sau va reabilita locuințele unor familii greu încercate. Am nevoie de ajutorul tău. Poți fi alături de mine printr-o donație făcută apăsând butonul de mai sus. Împreună putem schimba realitatea în care trăim! Îți mulțumesc!”, a scris, pe Facebook, Roxana Ciuhulescu. Așadar, cei care vor să facă o donație, indiferent de sumă, o pot face intrând pe pagina ei de Facebook, udne vor afla detalii, sau accesând această pagină: https://bit.ly/2UfwThg

 

Loading...

Citește și