Reţeaua de socializare Twitter are probleme. Utilizatorii trebuie să afle asta

Ultima actualizare:

    Veniturile companiei Twitter s-au dublat, dar pierderile au crescut de 5 ori.
Veniturile companiei Twitter s-au dublat, dar pierderile au crescut de 5 ori.

Twitter a raportat o pierdere de 132,4 milioane de dolari pentru primul trimestru al acestui an, de aproape 5 ori mai mare faţă de pierderea din perioada corespunzătoare a anului trecut. Aceasta survine pe fondul unei încetiniri a creşterii numărului de utilizatori.

Acţiunile Twitter s-au prăbuşit cu până la 11% în prelungirea şedinţei de tranzacţionare pe bursa de la New York, la cel mai redus nivel de la listarea companiei la bursă, în 6 noiembrie, potrivit Bloomberg.

Twitter a anunţat, miercuri seară, că numărul de utilizatori a urcat în primul trimestru la 255 milioane, cu 25% mai mulţi faţă de nivelul din perioada corespunzătoare a anului trecut. Rata de creştere a încetinit însă faţă de 30% în trimestrul anterior.

Veniturile companiei au crescut de peste două ori în perioada analizată, la 250 milioane de dolari, depăşind estimările analiştilor de pe Wall Street.

Twitter încearcă să se extindă dincolo de platforma de microblogging, către servicii de sharing de imagini şi conţinut video, sperând că va accelera astfel creşterea numărului de utilizatori, într-o piaţă contestată intens de Snapchat şi Instagram (divize a Facebook). Compania încearcă să atragă mai mulţi utilizatori şi să crească totodată timpul petrecut de aceştia pe platforma de socializare, pentru a genera venituri mai ridicate din publicitate.

image
image
image
image
image
image
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net