Record cu sute de baloane la Constanţa

shutterstock_620600369.jpg

Se va crea o inimă din baloane albe şi verzi
Se va crea o inimă din baloane albe şi verzi
Citeste tot despre: 

Vreţi să fiţi parte la crearea unui record mondial? Atunci mergeţi vineri, 30 august, în parcarea Centrului Comercial Tom din Constanţa, începând cu ora 18.00, să faceţi cel mai mare mozaic de baloane din lume, format din oameni.

HOSPICE Casa Speranţei încearcă să  stabilească un record mondial în faimoasa Guinness World Records. Pe 30  august, constănţenii şi turiştii de pe  litoral sunt aşteptaţi să participe la construirea „celui mai mare mozaic de  baloane din lume, format din oameni”. Peste 250 de persoane vor trebui să ţină  deasupra capului, preţ de un minut, un balon alb sau verde. Ei vor construi,  astfel, un mozaic în formă de inimă verde, încadrată într-un pătrat alb. La  eveniment va participa şi un reprezentant desemnat de Guinness World Records® pentru  a supraveghea desfăşurarea evenimentului şi a omologa recordul.
Eveniimentul îşi propune să crească gradul de conştientizare în societate asupra importanţei îngrijirii paliative pentru adulţii şi copiii din România care suferă de boli incurabile. Potrivit unui studiu realizat de către Ministerul Sănătăţii, cu sprijinul experţilor locali şi internaţionali din domeniul paliaţiei, peste 172.000 de pacienți au nevoie anual de îngrijire paliativă. Documentul arată că în 17 judeţe din ţara noastră nu sunt disponibile niciun fel de servicii paliative. La nivel național, există doar 3 ambulatorii de îngrijire paliativă, servicii oferite de către
HOSPICE Casa Speranței. Totodată, există şi un deficit major de specialişti în acest domeniu.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1