Răzvan, adolescentul care s-a sinucis într-un grajd din Vaslui, posibilă victimă a jocului "Balena albastră"

Ultima actualizare:

    Nimeni nu își explică gestul copiluluiFoto: Pixabay
Nimeni nu își explică gestul copiluluiFoto: Pixabay

Tragedie fără margini în comuna vasluiană Dodești. Un băiat de 13 ani a fost găsit fără suflare chiar de asistentul maternal care îl creştea de la 4 ani. Copilul și-a luat viața, lăsând în urma lui numai durere și întrebări fără răspuns. Familia lui Răzvan nu exclude ca moartea să fi fost provocată de jocul Balena albastră, unde provocarea supremă e chiar sinuciderea. Polițiștii au deschis un dosar penal în acest caz.

Nimeni din familia care îl luase pe Răzvan în plasament nu îşi închipuia că adolescentul pe care îl ştiau la joacă în curte avea să fie găsit fără suflare chiar în grajdul casei. Când a făcut descoperirea macabră, asistentul maternal care îl creştea de la patru ani a suferit un şoc.

"Nu a dat semne de tristeţe, îngrijorare, apăsare, nimic care să prezică un astfel de eveniment"

"Soțul asistentului maternal m-a sunat, m-a sunat că nu mai erau în stare să sune niciunde, apoi eu am sunat la 112. Era foarte iubit, era iubit și de asistentul maternal și de către copiii asistentului maternal. Cuminte, foarte comunicativ, zâmbăreț, tot timpul avea zâmbetul pe față și foarte respectuos", a mărturisit Tanța Miron, Asistent Social Dodești, citată de observatornews.ro.

Se pare că totul era în regulă în familia lui Răzvan. Ultima vizită a asistenţilor de la Direcţia pentru Protecţia Copilului a fost în urmă cu o săptămână. Nici ei nu au remarcat ceva în neregulă.

"Nu a dat semne de tristeţe, îngrijorare, apăsare, nimic care să prezică un astfel de eveniment", a explicat Irina Cîmpeanu, purtător de cuvând DGASPC Vaslui. 

Însă, psihologii spun că băiatul putea ascunde drame de care ceilalţi n-aveau cum să ştie. Unul dintre fiii asistentului maternal nu exclude ca moartea băiatului să fi fost provocată de "Balena albastră", un joc online pe care îl poţi câştiga doar dacă te sinucizi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net