Războinica din Dâmboviţa. O tânără de 22 de ani a rupt cu bătaia doi bărbaţi, într-un bar

bataie_gorj.jpg

bataie in bar
arhiva
captură video

Situaţie incredibilă într-un bar din comuna dâmboviţeană Miuleşti. O tânără de 22 de ani a bătut crunt doi bărbaţi, unul dintre ei fiind chiar adiministratorul localului. Totul a început de la un conflict spontan şi a escaladat într-un scandal monstru.

Încăierarea s-a produs pe 21 octombrie, potrivit Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa. Fata a fost laută pe sus de agenţii chemaţi în ajutor de cele două victime şi chiar a fost reţinută pentru 24 de ore, pentru loviri şi alte violenţe, distrugere și amenințare. „În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că, la data de 21 octombrie, în urma unui conflict spontan, bănuita ar fi lovit și amenințat două persoane. Totodată, aceasta ar fi provocat distrugeri unor obiecte de mobilier dintr-un local public”, a transmis IPJ Dâmbovița, pentru Click!.

Anchetatorii nu au dezvăluit însă care a fost motivul scandalului şi nici dacă fata consumase băuturi alcoolice sau alte substanţe. 

Judecătorii au decis însă să fie cercetată sub control judiciar pentru 60 de zile. Astfel, timp de două luni, fata tre să se prezinte la organul de urmărire penală, la judecătorul de cameră preliminară sau la instanța de judecată ori de câte ori este chemată, să nu se apropie de victime sau de familiile acestora, să nu părăsească localitatea fără să anunţe.

 

Citeşte şi: 

Bătut într-un bar din Gorj pentru că a depus mărturie la tribunal

Luptă electorală dusă la extrem! Mai mulţi oameni, bătuţi într-un bar 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1