Proiect inedit în sectorul 4. Uite cum te angajezi grădinar la bloc!

shutterstock_gradinar_flori.jpg

gradinar flori
Persoanele fără ocupaţie şi pensionarii pot deveni angajaţi ai primăriei
Citeste tot despre: 

Primăria sectorului 4 din Capitală lansează proiectul „Grădinarul de la bloc”, prin care persoanele fără loc de muncă se pot angaja. Mai exact, activitatea lor va presupune îngrijirea grădinilor din faţa blocurilor.

Programul „Grădinarul de la bloc” se adresează mai ales celor care nu au un serviciu, dar şi pensionarilor care caută un venit suplimentar. Cei interesaţi să-şi găsească un job şi să fie angajaţii primăriei se pot adresa la Biroul Resurse Umane  al SC. ADPP4 SA, situată în Bucureşti, sector 4, Şoseaua Olteniţei nr. 9. Primăria va oferi uneltele, răsadurile de flori şi gardurile necesare.

Dacă vrei să aplici pentru un astfel de loc de muncă va trebui să completezi o fişă de aptitudini. Astfel, eşti obligat să-ţi declari numele şi prenumele, vârsta şi domiciliul de reşedinţă, un număr de contact şi să bifezi statutul pe care îl ai: salariat, pensionar, persoană asistată social, persoană fără ocupaţie. Şi studiile trebuie menţionate: studii generale, medii şi superioare. Apoi, va trebui să oferi informaţii despre starea ta de sănătate. De asemenea, candidaţii trebuie să declare dacă au cunoştinţe în domeniul grădinăritului, dacă sunt pasionaţi de natură şi de mediul înconjurător, dacă sunt dispuşi să muncească în mediul exterior şi dacă au experienţă în folosirea uneltelor sau maşinilor electrice de întreţinere a spaţiului verde.

loading...
Loading...

Citește și