"Profu’ mi-a spart nasul pe holurile şcolii". Scandal între cadrele didactice la un liceu din Râmnicu Vâlcea

liviu-tudor.jpg

Liviu Tudor
Liviu Tudor a depus plângere împotriva colegului său de catedră
Captura: rtv.net

La doar câteva săptămâni după ce două profesoare din Vaslui s-au păruit, în şcoală, sub ochii elevilor, a venit şi rândul bărbaţilor să se răfuiască în unitatea de învăţământ. De data aceasta însă unul dintre dascăli a ajuns la spital cu nasul rupt.

Cei doi profesori, unul de greografie, celălalt de filozofie s-au întâlnit pe holurile  Colegiului Naţional Alexandru Lahovari din Râmnicu Vâlcea, în timp ce se îndreptau spre clasele unde aveau cursuri. Liviu Tudor susţine că a fost atacat pe neaşteptate. “S-a năpustit brusc cu pumnii asupra mea. Nu m-am aşteptat. M-a lovit numai în faţă, apoi mi-a dat cu pumnii în cap”, a povestit profesorul de geografie, care a ajuns la spital cu fractură de piramidă nazală. Virgil Vasiloiu neagă însă întregul incident.

 

Dascălul de filosofie neagă incidentul

virgil-vasiloiu.jpg

Virgil Vasiloiu
Virgil Vasiloiu
Foto: rtv.net

“Cred că totul s-a întâmplat în mintea dânsului. Voi solicita o expertiză psihiatrică, pentru că eu nu l-am atins”, a spus profesorul de filozofie. Pe holuri nu sunt camere de supraveghere, iar la scandal nu ar fi asistat nimeni. Directorul şcolii recunoaşte însă că între cei doi există un conflict mai vechi legat de ”rivalităţi profesionale” şi a demarat o anchetă în şcoală pentru a se stabili ce s-a întâmplat.

 

Şi ele s-au bătut în şcoală

profele.jpg

profe vaslui
Click! a relatat în urmă cu trei săptămâni despre cazul din Vaslui

OCTOMBRIE 2014. Au ieşit scântei când educatoarea Carmen Geanina Tamaş (26 de ani) şi profesoara Alina Năsui (34 de ani) s-au întâlnit pe holurile şcolii “Virgil Caraivan” din comuna Şuletea, Vaslui. Scandalul a izbucnit de la o sumă de bani pe care soţul educatoarei i-o datora de prea mult timp soţului profesoarei. Cele două s-au pălmuit în faţa unei eleve, apoi s-au mutat în cancelarie unde au urmat îmbrânceli, lovituri şi înjurături. În urma scandalului, profesoara s-a ales cu dosar penal pentru loviri şi violenţe.

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1