Profesoara punea elevii să vorbească în engleză despre sex!

Ultima actualizare:

    Profesoara Carmen  Miulescu nu a dorit  să comenteze  acuzaţiile aduseFOTO: SOFIA PREJBEANU
Profesoara Carmen Miulescu nu a dorit să comenteze acuzaţiile aduseFOTO: SOFIA PREJBEANU

Plăcerile sexuale şi un fost iubit reîncarnat în pisic! Acestea sunt subiecte dezbătute de profesoara de engleză cu elevii de clasa a XI-a de la Colegiul Carol I, din Craiova. Părinţii sunt revoltaţi şi vor ca femeia să fie evaluată psihiatric.

Un întreg scandal a izbucnit la Colegiul Carol I, unul dintre liceele de prestigiu din Craiova, după ce părinţii au aflat despre temele dezbătute de profesoara de engleză. Elevii au povestit acasă că au mereu discuţii cu tentă sexuală, la ore.

”Mi-a povestit fetiţa că a fost scoasă la tablă şi pusă să vorbească în engleză despre plăcerile carnale. Sunt copii, uşor de influenţat, care nu ar trebui să aibă astfel de discuţii. În loc să îi îndrume, dumneaei îi schilodeşte psihic”, a spus, revoltată, mama unei eleve. Ba mai mult, profesoara le-a povestit elevilor că pisicul ei, ”Thomas, e reîncarnarea unui fost iubit care doreşte să o vadă dezbrăcată şi că, în fiecare seară, înainte de a merge la culcare, se dezbracă în faţa lui”, a spus un alt părinte.

Când au auzit, părinţii au depus plângeri împotriva profesoarei şi au cerut să fie evaluată psihiatric.

”Se va constitui o comisie care va realiza o anchetă. Au mai fost sesizări în legătură cu profesoara, dar nu la acest nivel. Lucrează de peste 15 ani în instituţia noastră“, ne-a spus prof. Alexandrina Thorwachte, directorul Colegiului. O parte din părinţi şi-au retras copiii de la orele ei. 

Profesoara Carmen Miulescu nu a vrut să comenteze acuzaţiile care i se aduc.    

Conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean Dolj  a trimis o comisie la Colegiul Naţional Carol I  pentru a stabili cu exactitate dacă profesoara le-a vorbit elevilor la ora de englează despre sex.

„Am avut discuţii atât cu conducerea unităţii de învăţământ, dar şi cu părinţii elevilor de la clasa respectivă. În zilele următoare vom avea un raport“, a declarat Mihăiţă Stoica, purtătorul de cuvânt din cadrul Inspectoratului Şcolar Judeţean Dolj, potrivit adevarul.ro. 

image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net