Primul spital privat dedicat sănătăţii femeilor şi copiilor, inaugurat azi în Capitală

Ultima actualizare:

    Echipa medicală a spitalului Băneasa este formată din 30 de medici şi 80 de asistente
Echipa medicală a spitalului Băneasa este formată din 30 de medici şi 80 de asistente

“Cei mici au parte numai de lucruri mari!” Este unul dintre motto-urile primului spital privat de pediatrie şi obstetrică-ginecologie, inaugurat astăzi, în zona Băneasa din Capitală. Investiţia s-a ridicat la şapte milioane de euro,  iar personalul numără 30 de medici şi 80 de asistente. Spitalul funcţionează din august 2012, iar până acum au născut peste 150 de femei.

Reţeaua privată de sănătate Regina Maria a lansat oficial Spitalul Băneasa, un spital pentru mame şi copii, unic ca şi concept, servicii dar şi ca frumuseţe.

spital
spital

Spitalul are 4 săli de operaţie (obstetrică-ginecologie şi pediatrie), 2 săli de naştere (dintre care una cu posibilitatea naşterii în apă), 100 de paturi pentru mămici sau copii şi un etaj dedicat VIP. Mămicile care vor opta pentru pachetul VIP Care vor trebui să scoată din buzunar între 11.500 şi 12.900 de lei. Pachetul include 3 nopţi de cazare, asistentă medicală dedicată şi personalizată 24 din 24 de ore, un iPad 2 pus la dispoziţie pe durata internării dar şi  analize şi consulturi gratuite.

Un alt pachet pus la dispoziţie viitoarelor mămici este Extra Care, care costă între 6.300 şi 8.500 de lei, iar pachetul cel mai accesibil este Premium Care. Pentru o naştere naturală, costul ajunge la 5.600 de lei, iar pentru cezariană sau naştere în apă, 7.200 de lei. Rezervele sunt dotate cu aparate de aer condiţionat, telefon, plasmă, baie, hăinuţe pentru cei mici, iar cele VIP au canapele şi terasă.

spital
spital

Noutatea acestui spital o reprezintă secţia de neonatologie. “Vrem să avem grijă de copiii cu probleme. La secţia de neonatologie, copiii născuţi prematur, la 28-29 de săptămâni, pot fi îngrijiţi mai bine decât în orice alt spital, a declarat Directorul Medical al Spitalului Băneasa, doctorul Hadi Rahimian. Aparatele de suport respirator pentru toate tipurile de terapie respiratorie, trusele de reanimare neonatală, sistemele de mixare aer-oxigen sau dispozitivele de administrare intravenoasă a soluţiilor vor asigura reuşita intervenţiilor pentru nou-născuţii de la 28 de săptămâni. Nu lipsesc serviciile de anestezie şi terapie intensivă, camerele de gardă pentru afecţiunile femeilor şi ale copiilor, ambulanţă dedicată, punct de transfuzie şi laborator de analize.

image
image
image
image
image
image
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
image
actualitate.net
image
actualitate.net