​Povestea terifiantă a unei tinere: "Am băut o cafea cu violatorul meu"

Ultima actualizare:

    Imagine de arhivă
Imagine de arhivă

Cum te simți când îți confrunți atacatorul față în față într-o cafenea... Un material tulburător publicat pe site-ul publicației Vice prezintă drama unei fete care a dat nas în nas cu cel care a violat-o.

Materialul prezintă cu lux de amănunte întâlnirea pe care a avut-o, într-o cafenea, pe peronul unei gări, victima cu violatorul...

Îmi bate inima ca naiba când intru în cafenea și scanez camera în căutarea unei fețe familiare. Îi recunosc imediat profilul într-un colț. Citește ziarul Evening Standard. Îmi ignor greața din stomac și merg spre el. Se uită în sus la mine și-mi zâmbește.

„Vrei din brioșa mea cu afine?", mă întreabă, în timp ce își scutură firimiturile de pe costumul din poliester. Refuz și mă așez în fața lui. După o scurtă pauză, mă întreabă: „Poți să-mi explici de ce ne-am întâlnit?" Respir adânc și încep cu începutul.

Aveam amândoi 22 de ani, venisem de puțină vreme în Londra și aveam mulți prieteni în comun. Era incredibil de timid – genul de tip care stă într-un colț când se află într-un grup – dar auzisem că făcuse niște remarci trecătoare despre mine, cum că m-ar plăcea. Flatată, m-am gândit să deschid conversația la următoare întâlnire între prieteni, într-un bar. Spre mirarea mea, a fost neobișnuit de îndrăzneț. Se pare că apucase să bea destule pahare înainte.

Am stat de vorbă toată seara și el a tot luat de băut pentru amândoi. Spre finalul serii, s-a oferit să ia metroul spre casă cu mine, pentru că trebuia să ia aceeași linie. Am prins ultimul tren și am plecat.Când am coborât, m-am întors și am văzut că stătea și el pe peron, în timp ce trenul pornea. Am fost surprinsă și ușor enervată. „Ai pierdut ultimul tren! De ce ai coborât?" l-am întrebat.„E ok", mi-a răspuns nonșalant. „Dorm la tine." În momentul ăla, mi-am dat seama că sunt singură acasă.

„Ok", i-am zis. „Dar nu dormi cu mine în pat. Poți sta în camera colegului de apartament."Mă repede brusc: „De ce?" Îi spun că nu sunt interesată să mergem mai departe, enervată că mă obligă să-mi justific decizia. Privirea îi devine tulbure și furioasă. Mi-am zis să nu cedez și am preferat să-i ignor criza de nervi.

Citește continuarea pe vice.com/ro

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net