Povestea sfâșietoare a Sânzianei, copila care nu poate păși. Mama ei merge la serviciu cu ea în spate

mama-si-fiica.jpg

sanziana mama
Sanziana și mama ei se au una pe cealaltă
Citeste tot despre: 

Viața nu este făcută numai din știri roz, iar atunci când semenii noștri au nevoie de o mână de ajutor este bine să nu întoarcem spatele, să nu închidem ochii, ci să ne deschidem sufletul. V-o prezentăm azi pe micuța Sânziana, un îngeraș de fată, bună, blândă, cumite și frumoasă ca o păpușă. Din păcate, ea nu se poate juca precum un copil normal, din cauza unor grave probleme de sănătate.

Sânziana nu poate să alerge, să se joace şotronul, de-a v-aţi ascunselea, nu se poate bucura de copilărie, alături de prietenii ei. Nu poate nici să pășească fără ajutorul mamei ei, iar spitalul și clinicile de recuperare pentru probleme ortopedice au devenit a doua ei casă.

sanziana.jpg

sanziana
Procedurile și tratamentele o pot ajuta pe Sânziana
foto: arhivă personală

Micuţa își poate reveni cu tratamente, dar lipsa banilor îi rapeşte şansa la o viaţă normală. Mama ei o creşte singură şi munceşte de dimineaţa până seara ca femeie de serviciu, dar din banii câştigaţi abia îşi permite să cumpere mâncare pentru o lună întreagă. Mai mult, pentru că nu are cine să rămână cu fetiţa când ea e plecată, femeia face curăţenie cu micuţa în spate.

mama-si-fetita.jpg

sanziana
Sânziana este ajutată mereu de mama ei să pășească
foto: arhivă personală

Acesta este contul deschis la BCR unde puteţi dona pentru micuţa Sânziana. 

RO23RNCB0625047777240001, în lei, titular Coman Roxana Ionela

Pentru mai multe detalii despre boală, despre situația Sânzianei, contactaţi-o pe mama fetiţei la numărul de telefon 0735557390 sau pe pagina de Facebook

COMAN ROXANA

Loading...