Povestea incredibilă a unuia dintre supravieţuitorii din avionul morţii: a fost prins cu amanta de către soţul femeii şi băgat în ghips

Ultima actualizare:

    Sorin Ianceu (sursa foto: ebihoreanul)
Sorin Ianceu (sursa foto: ebihoreanul)

Chirurgul Sorin Ianceu, unul dintre medicii care s-au aflat în avionul prăbuşit în Munţii Apuseni, lucrează la spitalul din Beiuş, judeţul Bihor. În toamna anului trecut, el a fost implicat într-un scandal uriaş, după ce a fost prins cu amanta de către soţul încornorat.

Fost director al Spitalului Municipal, Sorin Ianceu (37 de ani) şi-a creat în micuţul oraş faima unui Don Juan, deşi este însurat şi are copii, scrie ebihoreanul.ro. Din cauza lui, două asistente de la unitatea medicală unde lucrează, au ajuns să se păruiască pe holuri, după ce au aflat că au amândouă relaţii cu doctorul. Jenat, acesta şi-a dat demisia sin funcţia de conducere.

Cel mai răsunător scandal s-a întâmplat în data de 21 octombrie 2013, când Ianceu a fost prins cu o altă asistentă chiar de către soţul acesteia, un om de afaceri important în zonă. Exista de mai multă vreme bănuiala unui legături adulterine, însă nu era nicio probă. Au fost aproape să se dea de gol când medicul i-a scris femeii un SMS "înfierbântat": "Vino să rup hainele de pe tine şi să facem dragoste". Amândoi au spus că mesajul avea alt destinatar. Cu toate acestea, soţul înşelat a văzut negru în faţa ochilor şi l-a fugărit pe medic prin curtea spitalului, în condiţiile în care erau amici.

simeon stalpnicul png

În octombrie, situaţia a ajuns la punctul culminant. Ianceu şi femeia şi-au dat întâlnire din nou, de această dată într-un apartament situat lângă spital, aparţinând surorii ei. Aflat cu treburi în oraş, omul de afaceri a simţit că-i fuge pământul de sub picioare când a văzut maşina medicului parcată în faţa blocului cumnatei lui. Pentru a spulbera orice îndoială, a urcat în grabă şi i-a dat telefon nevestei. "Ce vrei?", s-a auzit în aparat şi după uşă.

N-a mai stat pe gânduri şi a dat buzna. Femeia s-a apărat, spunând că ei nu fac nimic şi că au venit doar să discute bârfele care se aud despre ei în spital. Soţul a dat de Ianceu într-una din camere, însă a avut surpriza să se trezească la tâmplă cu un pistol.

Omul de afaceri nu s-a pierdut cu firea şi l-a imobilizat pe medicul îndrăgostit după o bătaie ca-n filme. La urmă a sunat la poliţie. Din tot acest scandal, Sorin Ianceu s-a ales cu mâna în ghips.

Directoarea Spitalului Municipal, Aurica Boitor, s-a abţinut să comenteze situaţia. În schimb, omul de afaceri era decis să meargă mai departe şi să intenteze divorţ femeii cu care a fost căsătorit 17 ani şi a făcut doi copii.

"Eu am rugat-o pe directoare să ia măsuri încă de la treaba cu sms-ul. A zis că-i nebun, dar n-are ce-i face. Când i-am spus că-i aduc presa pe cap, a zis că-i fac spitalul de râs. Eu îl fac de râs, sau ei?! Eu nu am de ce să mă ruşinez. Lor trebuie să le fie ruşine, nu mie!", a declarat el pentru Bihoreanul.

Bărbatul a făcut plângere la Colegiul Medicilor, iar Sorin Ianceu şi-a luat concediu.

Sorin Ianceu, după ce a fost salvat (captură Antena 1)

simeon stalpnicul png

Prima explicaţie oficială! De ce a durat şase ore pentru a localiza avionul în care se afla Adrian Iovan

Avionul prăbuşit în Apuseni: 5 întrebări în cazul tragediei din munţi

Sfâşietor! Declaraţia fratelui studentei decedate în accidentul aviatic: «Nu mai am lacrimi»

Cauzele morţii lui Adrian Iovan. Primele rezultate ale necropsiei

FOTO Cum a fost găsit Adrian Iovan la locul accidentului. Primele imagini cu pilotul, prins între fiarele contorsionate

Ce s-a întâmplat în momentul impactului? Mărturia unuia dintre medicii din avionul pilotat de Adrian Iovan

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
green 1710328 1280 jpg
2019 07 07 7 dimitrie bolintineanu 1819 1872 54597 jpg
cel mai mic robot lume guinness png
image png
Château d'Armainvilliers jpg
judecatoare pascu jpg
iluzie optica jpg
lufăr webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net