Plăteşte-ţi vacanţa de vară în 12 rate!

Ultima actualizare:

    Copiii merg împreună  cu părinţii lor gratuit în  vacanţă prin Malta Travel
Copiii merg împreună cu părinţii lor gratuit în vacanţă prin Malta Travel

Niciodată nu e prea devreme pentru planuri de vacanţă. Asta spun românii care lasă totul deoparte, când vine vorba de concediul de vară. Iar ofertele estivale sunt extrem de atractive. Iată cu ce vă ademensc agenţiile de turism!

Ce aţi zice dacă n-aţi da toţi banii odată, ci aţi putea plăti vacanţa în 12 rate fără dobândă? Ar fi extrem de util, nu-i aşa? Ei bine, acest lucru este posibil începând din acest an. Cei de la Paralela 45 au ieşit pe piaţă cu oferta, iar cardul de credit se poate face la una dintre băncile partenere: BRD, BCR, Banca Transilvania, Alpha Bank  sau Credit Europe Bank. ”Spre exemplu, o vacanţă în Antalya de 7 nopţi, redusă cu 50%, costă la noi 500 de euro de persoană. Asta înseamnă că rata lunară este de 35 de euro. Omul pleacă în vacanţă chiar dacă nu a achitat integral costul. Rata este fără dobândă, pentru că băncile percep comisionul de la noi”, ne-a explicat Dan Dumitru, de la Paralela 45.Şi la Holiday Office găsiţi oferte deosebite pentru Antalya. Sejur 7 nopţi cu ultra all inclusive la Club Hotel Sera 5*, în Lara, costă de la 563 euro/persoană. Early Booking de până la 55%. Tot ei mai au sejur în Creta de la 399 euro/persoană, tarif special valabil pe perioada târgului.

Pe besttourism.ro găseşti oferte în Thassos de la 60 euro/persoană, 7 nopţi de cazare, transport autocar. De fapt cazarea este gratuită, plăteşti doar autocarul! Sau într-o altă insulă grecească, Evia: de la 55 euro/persoană, 7 nopţi de cazare fără masă, transport opţional.Christian Tour îţi vinde o vacanţă de 7 nopţi, pentru perioada 14 aprilie-15 mai, în insula grecească Zakynthos, cu 17 euro de persoană. Preţul include cazarea în vilă de trei stele. Tot la Christian Tour mai găseşti oferte deosebite pentru Spania. Un sejur în Gran Canaria porneşte de la 521 euro de persoană, 7 nopţi de cazare cu mic dejun la hotel de 3*, bonus pe perioada târgului – taxe de aeroport gratuite. Tot pe perioada târgului veţi găsi un tarif special şi pentru Mallorca: de la 440 euro/persoană, 7 nopţi de cazare fără masă la hotel de 3* sau de la 543 euro/persoană, 7 nopţi de cazare cu mic dejun la hotel de 2* în Tenerife.Reprezentanţii Malta Travel au şi ei o ofertă interesantă: ”copilul tău poate călători gratuit în Malta”. Este vorba despre cei care au până în 13 ani, iar oferta cuprinde transportul cu avionul, cazarea şi micul dejun. Cel mai ieftin pachet la Hotelul Pergola, de 4 stele, costă 407 euro de persoană, dacă îl achitaţi până pe 14 aprilie, cu plecare pe 18 sau 25 mai. Iar cel mai scump ajunge la 489 de euro de persoană cu plecare toată luna august. Nici la Hotel Solana copilul nu plăteşte. Oferta porneşte de la 414 euro şi se opreşte la 509 euro.Prestige Tour a venit la Târgul de Turism de la Romexpo cu un cadou. Cine cumpără o vacanţă până pe 30 martie la hotelurile Port River  (399 euro de persoană, 7 nopţi)  sau Lake&River (416 euro-7 nopţi) din Antalya  intră automat în cursa pentru câştigarea unui Fiat Punto.Şi dacă vrei să te relaxezi în ţara noastră, Delta Dunării e de departe în topul preferinţelor. Gulliver Delta Resort, de 3 stele, îţi oferă o vacanţă de cinci zile la preţuri cuprinse între 370 şi 538 de lei de persoană, cu două sau trei mese pe zi. Pentru seniori, pachetul porneşte de la 349 de lei, la fel şi cel pentru weekend (de joi până duminică). Pescarii achită, în perioada 16 martie-1 aprilie, 223 de lei de persoană pentru 4 zile, respectiv 240 de lei pentru 5 zile. În preţ sunt incluse transferul cu barca, cazare şi demipensiune. Târgul de Turism din Capitală se închide duminică. Intrarea e 10 lei şi se achită la intrarea în Romexpo.


    Târgul de Turism din Capitală  se închide duminică,  iar intrarea costă 10 lei
Târgul de Turism din Capitală se închide duminică, iar intrarea costă 10 lei

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
Becali canta biserica jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net