Patru sfaturi ca să păstrezi periuţa de dinţi curată

Ultima actualizare:

Tine periuţa de dinţi cât mai departe de toaletă! Chiar dacă baia ta nu este foarte spaţioasă, iar chiuveta unde ţii periuţa este aproape de closet, suportul din plastic trebuie să fie ţinut la distanţă cât mai mare de vasul de toaletă. Motivul? De fiecare dată când tragi apa, un număr foarte mare de bacterii este trimis în aer şi astfel acestea pot ajunge pe periuţa ta

Curăţ-o bine după fiecare utilizareSpală periuţa cu apă curată de fiecare dată înainte şi după ce o foloseşti. Pentru o mai bună îngrijire, o poţi clăti, o dată pe săptămână, cu o soluţie antiseptică precum apa de gură.

Păstrează periuţa uscatăBacteriile se înmulţesc mai ales într-un mediu umed. Ai grijă că periuţa ta să fie păstrată uscată între periaje. De asemenea, evită folosirea capacelor de protecţie de plastic imediat după periaj pentru că acestea împiedica uscarea.

Schimbă periuţa o dată la 3 luniÎnlocuieşte periuţa de dinţi o dată la 3,4 luni. De asemenea, aceasta trebuie schimbată dacă ai folosit-o într-o perioadă în care ai fost bolnav (răceală, gripă, gingivită gravă).

Alte sfaturi:-    Nu împrumuta periuţa de dinţi!-    Aşază periuţa în suportul de plastic cu capul în sus!-    Evită contactul periuţei tale cu alte periuţe de dinţi!-    Când pleci în călătorie protejează periuţa folosind un capac de plastic!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net