(P) SigmaNET premiază performanța absolvenților de BAC cu premii în valoare de 2500 Lei

Ultima actualizare:

În perioada 21 mai - 15 iunie, elevii claselor a XII-a se pot înscrie la promoția "SigmaNET susține performanța la BAC", completând formularul disponibil pe site-ul www.sigmanet.ro/concurs și în funcție de nota obținută, aceștia pot câștiga premii în valoare de 2.500 RON.

Pentru a fi eligibili, participanții trebuie să obțină în prima sesiune din vară a examenului de bacalaureat, organizată în perioada 10 iunie - 5 iulie 2013, nota minimă de absolvire, iar după afișarea rezultatelor, participanții vor primi un mail prin care vor putea completa nota obținută.

Tragerea la sorți va avea loc pe 20 iulie, iar premiile sunt oferite în funcție de rezultatul obținut la examen. Astfel, cei ce vor avea note între 6 și 7 pot câștiga un Samsung Galaxy Y Dual Sim, notele între 7.01 și 8.49 vor fi răsplătite cu un Telescop Celestron AstroMaster 70 EQ, refractor, iar notele între 8.5 şi 10 vor primi o Tabletă Asus Transformer Pad TF300T-1A034A.

Mai mult decât atât, în perioada 21 mai - 10 iunie, aplicația de concurs SigmaNET, disponibilă pe pagina de Facebook a companiei, aduce participanților, indiferent de vârstă, șansa de a intra în tragerea la sorți săptămânală și de a câștiga un premiu la alegere: un Samsung Galaxy Y S5360, o tabletă Info Touch 7", un mouse Microsoft Arc Touch, un epilator Philips Satinelle HP6402/00, un aparat de ras Philips HQ6927/16 sau un aparat foto Canon Powershot A810 16.0MP.

Tot ce trebuie să facă participanții este să promoveze competiţia în cercul lor de prieteni și vor fi înscriși automat în cursa pentru premii. Câștigătorii vor fi anunțați public pe pagina de facebook SigmaNET şi pe site-ul www.sigmanet.ro.

Mai multe detalii despre această campanie, mecanismul de înscriere şi regulament sunt disponibile pe www.sigmanet.ro/concurs, dar şi pe Facebook în tab-ul dedicat competiţiei.

Despre SigmaNET.ro

Magazinul online SigmaNET.ro are o experienţă de peste 5 ani în promovarea arhitecturilor hardware & software de înaltă clasă atât pentru firme, cât şi pentru utilizatorii finali, oferind soluţii pentru necesităţile clienţilor săi, şi nu simple echipamente de tehnică de calcul. SigmaNET.ro oferă servicii personalizate de livrare rapidă, pick-up & return, garanţie extinsă şi post-garanţie. O echipă formată din oameni tineri şi dinamici, în permanenţă conectaţi la cerinţele clientului, oferă asistenţă tehnică, consultanţă în alegerea componentelor şi instalare software gratuită atât online, cât şi la showroom-ul din Bucureşti.

image
image
image
image
image
image
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net