O toamnă cu muzică bună şi festivaluri inedite. Iată cum îţi poţi petrece timpul liber!

Ultima actualizare:

    Pumpkin Festival, primul şi cel mai mare eveniment de Halloween organizat până acum în România
Pumpkin Festival, primul şi cel mai mare eveniment de Halloween organizat până acum în România

Zilele de toamnă cu soare şi frunze galbene nu pot fi plictisitoare. Săptămâna viitoare se anunţă concerte, festivaluri de toamnă, targuri şi evenimente de beauty atât în Bucureşti şi în ţară.

Cel mai mare zid de dovleci se va ridica în Herăstrău

Între 24 și 27 octombrie, în Parcul Herăstrău din Bucureşti (intrarea Charles de Gaulle), va avea loc PumpkinFest, primul festival de Halloween din România unde se va construi cel mai mare zid de dovleci personalizați și luminați. Timp de patru zile, familiile cu copii și toți cei pasionați de tradițiile de toamnă sunt așteptați la evenimentul unde pot să sculpteze propriul dovleac și apoi să-l urce pe zidul înalt de 5 metri.

Se va construi cel mai mare zid de dovleci sculptaţi şi luminaţi din Europa
Se va construi cel mai mare zid de dovleci sculptaţi şi luminaţi din Europa

Organizatorii și-au propus să pună împreună 30.000 de dovleci personalizați și să formeze un zid înalt de cinci metri și lung de 100 de metri. În fiecare seară, zidul de dovleci va fi iluminat, creând astfel un spectacol unic și o atmosferă de neuitat. Nu vor lipsi plăcintele şi prăjiturile cu dovleac, dar şi mâncarea tradiţională, zacusca şi mustul. Intrarea este liberă.

Sute de extensii de gene se vor face săptămâna viitoare în Bucureşti

Campionatul de extensii de gene
Campionatul de extensii de gene

Cei mai buni tehnicieni de extensii de gene şi sprâncene din lume se vor aduna la Bucureşti, în perioada 22-24 octombrie, pentru a participa la „Campionatul Internaţional de Extensii de Gene-Lash Fest 2019”. Evenimentul aflat la cea de-a treia ediţie va avea loc la Ballrooms by Bamboo, iar specialiştii vor participa fie în calitate de juraţi, fie de concurenţi, pentru a-şi dovedi măiestria şi a face schimb de experienţă. Pot fi concurenţi toţi lash stiliştii interesaţi, dacă au cursul de specialitate. Ei se pot înscrie pentru una din categoriile „Junior”, „Master”, „Profesional”, „Expert” sau „Elite”, în funcţie de anii de experienţă. Se vor pune sute de extensii de gene de toate tipurile: 1D, 2D, 3D,4D-12 D, dar se va face şi laminare de gene şi sprâncene, powdering, vopsit cu henna şi multe alte minunăţii care le ajută pe femei să aibă o privire electrizantă.

Smiley, turneu în 15 oraşe

Smiley
Smiley

Smiley va susţine un concert „cât o viaţă de om”. Mai concret, 17 spectacole în 15 oraşe ale ţării, fiind cel mai mare turneu naţional susţinut de un artist român. Debutează pe 29 octombrie la Piteşti şi se va termina pe 21 decembrie, la Bucureşti. Între timp, va trece prin Buzău, Constanţa, Galaţi, Ploieşti, Braşov, Târgu Mureş, Cluj, Timişoara, Arad, Craiova, Bacău, Botoşani şi Iaşi. Numit simplu „@Smiley_Omul”, spectacolul este despre fiecare dintre noi, despre cele mai importante etape din vieţile noastre şi despre cum ne transformă fizic şi emoţional experienţele prin care trecem. Show-ul implică două planuri: unul real, unde muzica şi vocea lui Smiley se îmbină cu instrumentaţia şi coregrafia, şi altul virtual, creat de mixul video şi de lumini. Biletele au preţuri cuprinse între 55 şi 249 de lei.

Irina Rimes îşi promovează albumul

Irina Rimes
Irina Rimes

Şi jurata de la „Vocea României” dă startul celui de-al doilea turneu din cariera sa, pentru promovarea albumului-carte „Cosmos”. „Locul meu preferat este pe scenă, starea mea preferată este atunci când primesc energie de la publicul care cântă cu mine. Albumul «Cosmos» merită turneul ăsta și uite-l că vine. Aștept cu nerăbdare să cânt «Ce se întâmplă doctore?», «Băiatul meu frumos» sau «Dorule»”, a spus Irina Rimes. Va cânta la Galați (28 octombrie), Constanța (29 octombrie), Iași (19 noiembrie), Craiova (26 noiembrie), dar şi la Timişoara, Braşov, Arad şi Bacău.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net