O româncă a vrut să-și vândă bebelușul în Spania, pentru 5.000 de euro

Ultima actualizare:

    Un bebelus urma sa fie vandut pe suma de 5000 de uro
Un bebelus urma sa fie vandut pe suma de 5000 de uro

Autoritățile spaniole au arestat o româncă în vârstă de 32 de ani, care se pregătea să-și vândă bebelușul surorii sale, pentru suma de 5.000 de euro. Adevărata telenovelă din spatele poveștii este de-a dreptul ruptă din filme.

Planul bine pus la punct prin care o româncă voia să-și vândă nou-născutul în Spania a fost dejucat de poliția locală. Aceștia au descoperit telenovela din spatele afacerii și nu le-a venit să creadă. Cumpărătoarea copilului era chiar sora mamei. Aceasta nu putea avea copii, deși își dorea enorm de mult, așa că a pus la cale o adevărată operațiune, după cum relatează Digi24.

Din motive medicale cumpărătoarea nu putea avea copii, așa că a pus lucrurile cap la cap și s-a gândit la o soluție, ce urma să inducă în eroare autoritățile. Soțul împreună cu sora sa au întreținut relații sexuale și au conceput un copil. Astfel, la controalele medicale de pe parcursul celor nouă luni de sarcină, mama prezenta actele surorii sale, cele două având trăsături asemănătoare.

Însă, planul a luat o înorsătură drastică după ce poliția din Spania a primit un telefon anonim ce îi anunța că urmează să fie încheiată o tranzacție, la mijloc aflându-se un copil și suma de 5.000 de euro.

Copilul a intrat în grija serviciilor sociale din provincia Castilia Y Leon, iar protagoniștii ”telenovelei” au fost arestați, urmând să fie anchetați pentru trafic de persoane, putând primi până la 10 ani de închisoare.

image
image
image
image
image
image
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net