Nici la juma’ de preţ nu se vând palatele astea!

Ultima actualizare:

    Locuinţa este la a cincea  strigare şi se vinde  acum cu  281.000 de lei
Locuinţa este la a cincea strigare şi se vinde acum cu 281.000 de lei

Casele scoase la licitaţie de Fisc sunt mană cerească. Se află la vânzare sub preţul pieţei, astfel că mulţi se înghesuie să le cumpere. Nu le fel stau lucrurile, însă, şi în cazul palatelor ţigăneşti. Click! vă prezintă câteva cazuri când nimeni nu s-a prezentat la şedinţa cu strigare. Oare de frică?

Sunt imense. Au câte 10-20 de camere. Adevărate palate, pe care în mod normal nu şi le permite oricine. Dar acum se pot cumpăra la preţuri modice. Proprietarii au fost executaţi silit de Fisc fie pentru datoriile acumulate la stat, fie pentru că nu şi-au putut doveni cu acte averile acumultate, fie pentru că le-au ridicat ilegal. Vorbim în acest caz despre trei palate ţigăneşti.


    Palatul se vinde  cu 100.275 lei  pentru că nu are acte
Palatul se vinde cu 100.275 lei pentru că nu are acte

Primul se află în comuna Drăgăşani, din judeţul Olt şi este la a doua licitaţie. Are parter şi etaj cu o suprafaţă de 131 mp şi o curte de 368 mp, însă nu are carte funciară şi cadastru. Preţul iniţial a fost de 133.700 lei, iar acum poate fi cumpărat cu 100.275 lei (21.000 de euro).

Al doilea este din Târgu Jiu, este la a cincea strigare, iar preţul a scăzut la mai mult de jumătate: de la 562.000 de lei, la 281.000 de lei (61.000 de euro). Casa are parter plus etaj cu o suprafaţă de 1.162 mp şi teren de 308 mp.


    Imobilul se află la a şaptea strigare,  iar preţul a  scăzut la jumătate
Imobilul se află la a şaptea strigare, iar preţul a scăzut la jumătate

Avem şi a treia situaţie. Castel, tot din Târgu Jiu, aflat deja la a şaptea strigare. Are parter, etaj şi mansardă cu o suprafaţă totală de 527,14 mp şi teren de 1.545 mp. Iniţial, cei de la Fisc l-au evaluat la 402.302 lei, dar au fost nevoiţi să coboare preţul la 201.151 lei (43.000 de euro).

”Următoarele licitaţii vor avea loc în perioada 16 decembrie-17 ianuarie. Sunt scoase de luni de zile la vânzare, însă, nu s-a prezentat nimeni, deşi există hotărâri judecătoreşti definitive”, ni s-au plâns surse din cadrul ANAF. Adevărul este că nimeni nu se pune cu clanurile ţigăneşti. Spre exemplu, în Drăgăneşti-Olt au fost de-a lungul timpurilor percheziţii la mai multe imobile, inclusiv la casa fiicei lui Bercea Mondial.

Romii se luptă pentru casele lor

E greu să-i dai afară pe ţigani din palatele lor. Poliţiştii şi mascaţii au dus lupte grele să-i execute silit. Patru case au fost ridicate abuziv în Târgu Jiu, de nişte familii de romi, pe terenul altora, fără acte. În plus, acumulaseră datorii la stat şi la utilităţi  de 7 milioane de lei. Click! v-a prezentat în vară subiectul pe larg. Imediat după acest episod, Aparegio, furnizorul de apă din zonă, le-a tăiat apa potabilă, iar pe unii chiar i-a debranşat. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Joe Biden FOTO Profimedia
monede pexels jpg
concert pixabay jpg
ambuteiaj   masini viniet apentru bucuresti jpeg
grecia pixabay jpg
Cutremur in Turcia FOTO Profimedia jpg
Israel atacă Iranul FOTO IRGC via CNN jpg
mihaela bilic instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net