A născut pe bancheta din spate a taxiului

Ultima actualizare:

    Mihaela PlopeanuFoto: Claudia Popescu
Mihaela PlopeanuFoto: Claudia Popescu

Situaţie incredibilă în Prahova! O femeie din localitatea Scorţeni a născut într-un taxi, în urmă cu două săptămâni, pe marginea DN1, în drum spre un spital din Capitală. Din nefericire, bebeluşul, o fetiţă, a murit.

Mihaela Plopeanu (37 de ani) şi soţul ei s-au dus la dispensarul din Scorţeni ca să obţină certificatul prenupţial. La scurt timp, femeii, însărcinate în 33 de săptămâni, i s-au rupt membranele, astfel încât medicul de familie a decis să cheme salvarea. “Ambulanţa m-a adus la Maternitatea din Ploieşti. Aici mi s-a făcut o ecografie, după care medicul mi-a zis să mă duc la un spital din Bucureşti dacă vreau să nasc copilul sănătos. Conform ecografiei, fetiţa din pântece avea 2 kg, era sănătoasă, însă eu nu aveam dilataţie. Le-am zis să îmi cheme o ambulanţă. Au zis că dacă mă duc cu ambulanţa nu rezolv nimic şi m-au întrebat dacă vreau să plec cu un taxi” a povestit pentru Click! Mihaela Plopeanu. 

O asistentă de la Maternitate a fost cea care a chemat taxiul cu pricina, astfel că femeia, însoţită de cumnata şi soacra sa, au plecat spre Bucureşti. Pe drum a născut. “Capul fetiţei a rămas blocat în vagin. Când au ajuns, medicii au constatat decesul. Dacă rămâneam la Maternitatea Ploieşti, fetiţa mea era vie acum”, mai spune, cu lacrimi în ochi, femeia, care de patru ani se chinuia să rămână însărcinată. 

Culmea, şoferul taximetrului era chiar o femeie: “Am tras pe dreapta şi m-am dat jos din maşină. Nu am putut să asist la aşa ceva. Dacă ştiam, refuzam comanda”.

Acesta este taxiul în care a născut Mihaela
Acesta este taxiul în care a născut Mihaela

Click! SPUNE:

Ministrul Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu, a anunţat ieri că în acest caz s-a demarat o anchetă şi că, până la finalizarea ei, managerul Maternităţii din Ploieşti, medicul care a consultat-o pe Mihaela şi asistenta care a chemat taxiul vor fi suspendaţi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
Becali canta biserica jpg
green 1710328 1280 jpg
2019 07 07 7 dimitrie bolintineanu 1819 1872 54597 jpg
cel mai mic robot lume guinness png
image
actualitate.net
image
actualitate.net