Momentul în care poliţistul din Oradea îşi înjunghie soția în parcare, surprins de camerele de supraveghere

politist-oradea.jpg

Politistul din Oradea, filmat în timp ce își înjunghia soția
Cadrele surprinse de camerele de supravehgere arată că actele violente au început la ora 18.09 şi au durat mai puţin de 3 minute
Foto: ebihoreanul.ro

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Un poliţist din Oradea şi-a înjunghiat de cinci ori soţia, la câteva luni după ce s-au separat, iar momentul teribil din parcare a fost filmat de camerele de supraveghere. După atacul din faţa blocului, bărbatul a fugit. Oribilul atac a fost surprins de camerele de supraveghere.

Înregistrarea șocantă a fost făcută publică de ebihoreanul.ro. Scenele au durat mai puțin de trei minute. Paul Kover a atacat-o pe soţia sa chiar lângă un taxi ce staţiona cu motorul pornit faţa blocului, la câţiva metri în faţa maşinii femeii, unde se presupune că cei doi soţi s-au certat anterior.

Fostul şef al Poliţiei Locale i-a aplicat victimei, pe care ea trântit-o la pământ, mai multe lovituri cu cuţitul. Între timp, taximetristul dă în marşarier, speriat de ceea ce vede. În vreme ce Kover se îndreaptă, împleticit, spre bloc, femeia zace câteva secunde pe caldarâm, apoi pare că se duce spre taximetrist, cerându-i ajutor. Văzând că s-a ridicat, agresorul se duce iar spre femeie, iar taximetristul fuge de la locul crimei. 

Nimeni nu a sărit în ajutorul femeii

Femeia rămâne singură în faţa poliţistului local, care o aleargă în jurul maşinilor, până la intrarea în scara blocului, unde o prinde, o culcă la pământ şi îngenunchează lângă ea.

După câteva zeci de secunde, timp în care femeia reuşeşte să intre în scara blocului, bărbatul pleacă, este filmat cum merge pe trotuar, cu cuţitul în mână.

Pe lângă taximetrist, din imaginile surprinse de supraveghere se vede cum şi alte persoane care au asistat la agresiune s-au ferit să se implice și să o ajute pe femeie.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • Agresorul unei femei aflate în stare gravă după ce a fost înjunghiată de mai multe ori, duminică seara, la Oradea, a fost prins după ore în şir de căutări. El se ascundea într-un bloc în construcție din apropierea cartierului unde s-a produs agresiunea. Suspectul este fostul soț al victimei și ar fi polițist local, cu antecedente de violență la adresa femeii.

  • Poliţistul şi bătrânul traversează strada

    O intersecţie intens circulată din Oradea a fost blocată de un poliţist pentru câteva minute. Agentul a parcat maşina în mijlocul intersecţiei, spre nemulţumirea şoferilor care veneau de pe arterele cu prioritate. Când au văzut de ce acesta a oprit circulaţia, participanţii la trafic au rămas uimiţi. Omul legii a ajutat un bătrân în vârstă de 90 de ani să traverseze. Imaginile cu gestul subofiţerului au ajuns pe Facebook, unde au primit foarte multe aprecieri.

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5