Momentul în care poliţistul din Oradea îşi înjunghie soția în parcare, surprins de camerele de supraveghere

Ultima actualizare:

    Cadrele surprinse de camerele de supravehgere arată că actele violente au început la ora 18.09 şi au durat mai puţin de 3 minuteFoto: ebihoreanul.ro
Cadrele surprinse de camerele de supravehgere arată că actele violente au început la ora 18.09 şi au durat mai puţin de 3 minuteFoto: ebihoreanul.ro

Un poliţist din Oradea şi-a înjunghiat de cinci ori soţia, la câteva luni după ce s-au separat, iar momentul teribil din parcare a fost filmat de camerele de supraveghere. După atacul din faţa blocului, bărbatul a fugit. Oribilul atac a fost surprins de camerele de supraveghere.

Înregistrarea șocantă a fost făcută publică de ebihoreanul.ro. Scenele au durat mai puțin de trei minute. Paul Kover a atacat-o pe soţia sa chiar lângă un taxi ce staţiona cu motorul pornit faţa blocului, la câţiva metri în faţa maşinii femeii, unde se presupune că cei doi soţi s-au certat anterior.

Fostul şef al Poliţiei Locale i-a aplicat victimei, pe care ea trântit-o la pământ, mai multe lovituri cu cuţitul. Între timp, taximetristul dă în marşarier, speriat de ceea ce vede. În vreme ce Kover se îndreaptă, împleticit, spre bloc, femeia zace câteva secunde pe caldarâm, apoi pare că se duce spre taximetrist, cerându-i ajutor. Văzând că s-a ridicat, agresorul se duce iar spre femeie, iar taximetristul fuge de la locul crimei. 

Nimeni nu a sărit în ajutorul femeii

Femeia rămâne singură în faţa poliţistului local, care o aleargă în jurul maşinilor, până la intrarea în scara blocului, unde o prinde, o culcă la pământ şi îngenunchează lângă ea.

După câteva zeci de secunde, timp în care femeia reuşeşte să intre în scara blocului, bărbatul pleacă, este filmat cum merge pe trotuar, cu cuţitul în mână.

Pe lângă taximetrist, din imaginile surprinse de supraveghere se vede cum şi alte persoane care au asistat la agresiune s-au ferit să se implice și să o ajute pe femeie.

image
image
image
image
image
image
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
magazin deschis unsplash jpg
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net