Mesaj emoționant al mamei lui Bogdan Gigină: «Astăzi nu putem să-ți spunem la mulți ani»

bogdan_gigina.jpg

bogdan gigina
Bogdan Gigină
foto: arhiva personală

Joi (31 august) ar fi fost ziua regretatului Bogdan Gigină, polițistul care a murit în timp ce se afla în misiune, acum aproape doi ani. Ar fi împlinit 30 de ani, însă și-a pierdut viața gonind pe străzile Bucureștiului în coloana oficială a lui Gabriel Oprea, într-o noapte ploioasă, la 20 octombrie 2015.

Părinții lui Bogdan Gigină nu au putut trece nici acum peste moartea fiului lor. Mama lui, Carmen Gigină, a publicat un mesaj emoționant pe o rețea socială, în memoria regretatului ei copil.

„Astăzi nu putem să-ți spunem «La mulți ani!», dar putem să-ți spunem că te iubim și te păstrăm în gândurile și sufletele noastre, până când ne vom întâlni. Te iubim, Cosmo al nostru”, a scris femeia, îndurerată.

Tot ea a distrbuit și un mesaj emoțional, scris anul trecut, în aceeași perioadă.

„Pentru copilul meu,

În fiecare an era ziua când mă preocupau pregătirile pentru aniversarea copilului meu. Astăzi i-am aprins lumânare în timp ce pregăteam cele creștinești... Îl aștept în fiecare zi a vieții mele. Orice lift oprit înseamnă că ești tu, orice ușă deschisă a casei te așteaptă pe tine. Orice privire a mea pe geam așteaptă silueta ta și mâna ridicată în semn de «Mamă, vin acasă», așa cum făceai în fiecare zi. Încerc din răsputeri să accept că mi-ai fost luat, dar oricât de mult timp ar trece, oricât de puternică aș încerca să fiu, niciun părinte nu s-ar putea uita la ușă în fiecare zii a vieții decât așteptându-și sufletul. Retrăiesc zi de zi amintirile fiecărei zile petrecute de-a lungul timpului împreună... Indiferent ce aș face... tu nu ai cum să ieși din gândul meu... Retrăiesc seara accidentului, când din copilul meu frumos și plin de viață am găsit un corp distrus și un chip greu de recunoscut chiar și pentru mine. Visele noastre erau altele, copilul meu, și tu știi asta... Astăzi noi nu pregătim tort, nici scutece pentru nepoți, pregătim colivă și colaci și ridicăm rugăciune pentru sufletul tău pentru restul zilelor noastre”, scria Carmen Gigină, în urmă cu un an. 

Loading...
 
 

Citește și

  • bogdan gigina an deces mama

    Joi se împlinește un an de când polițistul Bogdan Gigină, deschizătorul coloanei lui Gabriel Oprea, a suferit un accident mortal. Oprea se crede, în continuare, nevinovat, iar DNA îl cercetează pentru omor din culpă. În tot acest timp, părinții lui Bogdan își poartă crucea. Suferă de dor și de durere și speră că fiului lor i se va face dreptate.

  • bogdan gigina politist mort coloana

    Carmen Gigină, mama poliţistului mort din coloana lui Gabriel Oprea, a răbufnit din nou pe Facebook. Femeia pentru care viaţa nu mai are sens de când şi-a pierdut unicul copil l-a atacat pe fostul ministru de interne.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1