Mergi la tratament la băi? Te costă de la 350 de lei

Citeste tot despre: 

Îţi doreşti o vacanţă în extrasezon în care să te relaxezi dar să ai şi grijă de sănătatea ta? Organizaţia Patronală a Turismului Balnear din România şi Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism au lansat campania de oferte speciale pentru sezonul de toamnă, ce se va derula până la 10 decembrie 2013.

Programele destinate refacerii şi întreţinerii sănătăţii sunt „ O săptămână de refacere în staţiunile balneare", „Decada balneară", „Hai la băi!" şi „Wellness balnear". Programele cuprind pachete de servicii de cazare, masă şi tratament în hoteluri de 2,3 şi 4 stele.Toate categoriile sociale pot beneficia de aceste pachete turistice.Programele incluse în campanie sunt:

O săptămână de refacere

- Varianta cu mic dejun inlude următoarele servicii: 6 nopţi de cazare cu mic dejun, 2 proceduri/zi şi o consultaţie medicală la sosire pe baza recomandării medicale; tariful pentru o singură persoană în cameră dublă la un hotel de 2 stele este de 330 lei/persoană/loc. Tariful pentru un hotel de 3 stele este de 360 lei/persoană/loc.

- Varianta cu demipensiune include aceleaşi servicii plus demipensiune pe toată durata sejurului. Tariful pentru hotelurile de 2 stele e de 470 lei/pers/loc. Tariful pentru un hotel de 3 stele e de 540 lei/persoană/loc.

Decada balneară

- Servicii: 10 zile sejur, 9 nopţi cazare, pensiune completă, minimum 7 zile de tratament, 2 proceduri/zi, o consultaţie medicală la sosire. Tariful pentru un hotel de 2 stele este de 710 lei/persoană/ loc. Tariful pentru un hotel de 3 stele este de 830 lei/persoană/loc.

Hai la băi!

- Servicii: 6 zile (5 nopţi cazare cu pensiune completă), 2 proceduri/zi, 5 zile tratament balnear, o consultaţie medicală. Tariful pentru un hotel de 2 stele este de 625 lei/persoană/loc. Tariful pentru un hotel de 3 stele este de 750 lei/persoană/loc. Este necesară recomandarea medicală pentru toate programele precum şi o copie de pe talonul de pensie sau dovada plăţii la zi a asigurărilor medicale.

Wellness balnear

- Servicii: 3 nopţi de cazare, 2 zile demi-pensiune, o masă festivă, acces la piscine/saună/sală de sport, 2 proceduri tip wellness (masaj sau şedinţă de întreţinere facial/cosmetică). Tariful la un hotel de 3 stele e de 625 lei/persoană/loc. Tariful la un hotel de 4 stele e de 650 lei/persoană/loc. Staţiunile care oferă aceste programe: Amara, Buziaş, Călimăneşti-Căciulata, Moneasa, Băile Herculane, Băile Olăneşti, Băile Felix, Covasna, Lacul Sărat - Brăila, Ocna Sibiului, Pucioasa, Sângeorgiu de Mureş, Sovata, Tuşnad, Slănic Moldova, Vatra Dornei.

De unde cumperi bilete?

Iată câteva dintre agenţiile de unde să iei  biletele. Mai multe detalii pe www.anat.ro.

- Bucureşti - Dodo Travel, tel: 021.330.85.82; Peter Expres, tel: 021.316.52.72
- Constanţa - Icar Tours Constanţa, tel: 0241.553.790
- Craiova - Touropa, tel: 0251.410.091
- Iaşi - Travel 4 You, tel: 0232.240.505
- Oradea - Alegros Tours, teş: 0259.467.881

Uite din ce oferte să alegi!

Agenţiile de turism îţi pun la dispoziţie o mulţime de oferte avantajoase din care poţi alege ceva pe gustul dar şi buzunarul tău.

Dodo Travel

- Amara. Hotel Parc, 3 stele, 750lei/6 zile/persoană, pensiune completă, cameră dublă, meniu fix, tratament balnear - 4 proceduri/zi şi o consultaţie la sosire pe baza recomandăii medicale. Bonus: se oferă cazare în camere cu aer condiţionat. Copiii până la 12 ani au gratuitate la cazare fără pat suplimentar. Programul „Hai la băi!".

- Băile Felix.Felix Hotel Muncel, 2 stele, 625 lei/6 zile/persoană, transport la cerere, pensiune completă. Servicii incluse: cazare 6 nopţi cu fişă cont client 270 lei/sejur/persoană, tratament 2 proceduri/zi şi o consulaţie medicală la sosire pe baza recomandării medicale. Programul „Hai la băi!".

- Vatra Dornei. Hotel Dorna, 4 stele, 750 lei/6 zile de persoană, transport la cerere. Pachet servicii: cazare în cameră dublă, mic dejun inclus plus fişă cont client 300 lei/sejur/persoană, tartament 2 proceduri/zi şi o consulaţie la sosire, pe baza recomandării medicale, acces piscină interioară, saună, fitness, taxă locală, parcare. Programul „Hai la băi!".

Peter Expres

- Călimăneşti, Căciulata, Cozia. Hotel Căciulata 3 stele, Hotel Oltul 3 stele, Hotel Cozia 3 stele, Hotel Central 3 stele. Preţ: 350 lei/persoană sejur 6 nopţi cazare, mic dejun inclus, camere duble, 5 zile de tratament balnear, 2 proceduri/zi/persoană. 540 lei persoană sejur 6 nopţi cazare, demipensiune, camere duble, 5 zile de tratament balnear, 2 proceduri/zi/persoană. Programul „O săptămână de refacere".

- Băile Herculane. Hotel Ferdinand 3 stele, 360 lei/persoană/sejur cu mic dejun, 6 nopţi cazare în cameră dublă, 540 lei/persoană/sejur cu demipensiune. Programul „O săptămână de refacere".

- Sângeorz Băi. Hotel Hebe 2 stele, 330 lei/persoană/sejur 6 nopţi cu mic dejun, 470 lei/persoană/sejur 6 nopţi cu demipensiune. Programul „O săptămână de refacere".

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1