«Maşina câştigată la Click! i-o fac cadou de nuntă fiului»

Ultima actualizare:

    Vâlceanul Gheorghe Guşoi ne-a luat autoturismul Opel Corsa Foto: Dorin Constanda
Vâlceanul Gheorghe Guşoi ne-a luat autoturismul Opel Corsa Foto: Dorin Constanda

Gheorghe Guşoi din Râmnicu Vâlcea a plecat, pe 11 aprilie, la Piteşti ca să facă toate cumpărăturile pentru Sărbători şi s-a întors acasă cu o maşină. Maşina Click!MANIA, un autoturism Opel Corsa, în valoare de 48.300 de lei, pe care i-o va face cadou de nuntă fiului său.

O bucurie imensă i-am făcut vâlceanului Gheorghe Guşoi, chiar la începutul acestei Săptămâni Sfinte! Luni, bărbatul, care va împlini 59 de ani chiar în ziua Paştelui, pe 16 aprilie, a mers la cumpărături în Piteşti, ca tot omul înainte de Sărbători. “Atunci m-am oprit la un chioşc de ziare şi am cumpărat Click!. N-am desfăcut talonul imediat, ci de-abia când am ajuns acasă. Când am văzut simbolul maşinii de trei ori pe talon, am rămas mut. Nu-mi venea să cred! Când mi-am revenit puţin, i-am spus soţiei că am câştigat maşina de la Click! şi mi-a zis «Fugi de-aici că nu se poate!». Apoi, am sunat la redacţie, după care, de fericire, «am udat» maşina, în seara aia”, ne-a povestit, fericit, Gheorghe Guşoi, care ieri a venit la Bucureşti să-şi revendice premiul.

Bărbatul, care acum este pensionar, după ce a lucrat 32 de ani la Oltchim, spune că îi va dărui maşina fiului său în vârstă de 25 de ani. “Va afla din ziar că am câştigat maşina de la Click! şi că i-o voi face cadou de nuntă, pentru că se însoară în luna iulie”, a adăugat câştigătorul. Gheorghe Guşoi ne-a spus că e pentru prima oară când câştigă ceva la un concurs. “Nu mi s-a mai întâmplat până acum. Nici la concursuri, nici la loto, deşi joc de zeci de ani”, a încheiat vâlceanul.


    Gheorghe Guşoi s-a ales cu  unul dintre cele mai râvnite premii  puse în joc la Click!MANIAFoto: Dorin Constanda
Gheorghe Guşoi s-a ales cu unul dintre cele mai râvnite premii puse în joc la Click!MANIAFoto: Dorin Constanda

În urmă cu două săptămâni, Click!MANIA i-a făcut cel mai frumos cadou din viaţă ilfovencei Aura Todirică (34 de ani). Cititoarea noastră fidelă a rămas înmărmurită când şi-a dat seama că a câştigat o maşină nou-nouţă cu ziarul preferat. “Am luat ziarul de dimineaţă, l-am răsfoit şi, când am dezlipit talonul, am rămas blocată. Nu-mi venea să cred că tocmai câştigasem o maşină”, ne-a mărturisit emoţionată Aura, când ne-a vizitat la redacţie. Acum are în garaj o Dacia Logan abia scoasă din fabrică, pe care abia aşteaptă s-o testeze. “Deocamdată, nu am înmatriculat-o. Se va ocupa soţul meu de asta. După, o să ne luăm şi băiatul şi o să ieşim la o plimbare cu maşina”, a conchis câştigătoarea noastră.


    Aura Manuela Todirică  a câştigat, tot la  această ediţie, un Logan Foto: Dorin Constanda
Aura Manuela Todirică a câştigat, tot la această ediţie, un Logan Foto: Dorin Constanda

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
Becali canta biserica jpg
green 1710328 1280 jpg
2019 07 07 7 dimitrie bolintineanu 1819 1872 54597 jpg
cel mai mic robot lume guinness png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net