Mărturiile medicului care a vindecat 400 de români de COVID. Doctorul Musta: “Vă sunt recunoscător, voi continua să lupt”

Ultima actualizare:
Mesjul dr. Virgil Musta pe Facebook
Mesjul dr. Virgil Musta pe Facebook

Medicul Virgil Musta, medicul care a vindecat cele mai multe cazuri de îmbolnăviri cu COVID-19 din România a transmis un mesaj prin care le mulțumește tuturor românilor pentru efortul și responsabilitatea de care au dat dovadă în toată această perioadă grea pentru țara noastră.

Doctorul Virgil Musta, șeful secției de boli infecțioase a spitalului „Victor Babeș” din Timișoara, a lansat în urmă cu 2 zile o provocare, grupul de Facebook „City Doctors”, pentru toți românii care i-au fost alături în această perioadă, întrebându-i care va fi viața lor după 15 mai.

El i-a rugat pe oameni să-i ofere sfaturi și recomandări utile pe care aceștia le au în vedere în perioada care va urma, după încetarea stării de urgență.

“Simt nevoia consultărilor și sprijinului vostru pe marginea unor teme la ordinea zilei, unde trebuie sa iau și eu decizii, iar răspunsurile sau propunerile voastre mă pot ajuta în luarea unor decizii mai bune. În acest sens, mi-am propus să deschidem pe acest grup și o serie de discuții pe marginea unor subiecte de actualitate legate de sănătate”, a fost apelul făcut de medicul Virgil Musta.

Foarte mulți oameni i-au raspuns pe site-ul de socializare. Impresionat de numărul mare de mesaje medicul Virgil Musta a publicat un mesaj pe grupul de Facebook în care le mulțumește oamenilor pentru toată implicarea, responsabilitatea și sacrificiul de care au dat dovadă.

”Principalul motiv pentru care pandemia este sub control este chiar atitudinea voastră, foarte responsabilă la majoritatea”, a fost mesajul medicului care a povestit că a fost extrem de emoționat după ce a văzut postările oamenilor.

”M-am oprit să vă scriu din nou, nu puteam altfel. Am citit cu nesaț mulțimea de comentarii ale voastre la postarea mea de ieri prin care vă rugam să spuneți cum vedeți voi în plan personal viața de după 15 mai.

Am avut nod în gât și lacrimi

Sunteți incredibili...am avut un nod în gât și câteva lacrimi, care nici nu știu dacă au fost de bucurie sau de tristețe, pentru că am simțit și eu suferința și sacrificiul prin care ați trecut pentru a vă proteja pe voi și pe cei dragi”, scrie medicul.

El le mulțumește oamenilor că au ținut cont de multe dintre recomandările sale și îi roagă să își păstreze în continuare aceeași atitudine responsabilă, pentru că niciun sacrificiu nu este prea mare dacă putem salva vieți.


    Mesjul dr. Virgil Musta pe Facebookfoto: captura Facebook „City Doctors”,
Mesjul dr. Virgil Musta pe Facebookfoto: captura Facebook „City Doctors”,

”Lacrimile de bucurie și emoție sau datorat și încrederii pe care mi-o acordați, pentru care vă sunt recunoscător și vă promit că voi continua să lupt, cu și mai multă energie.

Citind comentariile, am tot mai mult credința că pănă acum bătălia a fost câștigată în special datorită vouă. Pandemia a fost ținută până acum sub control datorită atitudinii responsabile a majorității dintre voi.

Oricât de bine încercam să ne organizăm noi în spitale, dacă voi nu ați fi înțeles și aplicat recomandările de izolare, distanțare și igienă, spitalele nu ar fi făcut față și am fi ajuns și noi în situația dramatică din alte țări”, a mai scris Musta.

Medicul a transmis că ”Războiul va fi câștigat împreună, dar vă rog să rămâneți precauți și conștienți că încă pandemia nu a trecut!”

Totodată, doctorul Musta a mai precizat că printre postări, a găsit multe idei, sugestii și recomandări interesante și utile, pe care le va folosi sau va încerca să le transmită factorilor resposabili care le pot pune în aplicare.

”Voi reveni să discutăm și alte teme de actualitate, pentru a găsi împreună cele mai bune soluții. Sunt convins ca înțelepciunea și încrederea ne vor călăuzi pașii. Vă mulțumesc mult. Așa să ne ajute Dumnezeu! Dr. Virgil Musta”, este mesajul medicului.

Medicul timişorean Virgil Musta a salvat peste 400 de români bolnavi de COVID

image
image
image
image
image
image
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net