Mărturia uneia dintre minorele forțate să facă sex cu primarul din Mogoșești Siret: „A aruncat-o în ogradă, leșinată!”

victima-primar-mogosesti-siret.jpg

Victima primarului Mogoșesti Siret
Diana, una dintre victimele primarului Damian Butnariu
Foto: ziaruldeiasi.ro

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Pare o poveste din filmele de groază, dar este cât se poate de real! Diana avea doar 17 ani atunci când a fost răpită de un proxenet, care a dus-o în comuna Mogoșești Siret, unde a fost obligată să facă sex cu primarul Damian Butnariu.

Au trecut 13 ani de atunci, însă victima încă este traumatizată de cele întâmplate. Diana locuiește într-o localitate din zona Pacaniului. Femeia care acum are 30 de rememorat perioada cumplită prin care a trecut în ultimii ani de liceu, potrivit ziaruldeiasi.ro.

„Am fost luată de la discotecă de Buduroi Adrian, împreună cu alte două fete. Am fost duse la Mogoşeşti Siret, la Primărie. Acolo făcuse ziua inaugurarea sediului, iar în noaptea aia am intrat înăuntru. Am fost forţate, am fost luate în maşină şi forţate să mergem. Acolo era primarul, înăuntru, dar mai multe deta­lii...”, a povestit femeia pentru sursa citată, fără să dea mai multe amănunte despre coșmarul prin care a trecut.

Povestea ei a fost confirmată și de mama tinerei: „Diana avea în jur de 16-17 ani, nu avea 18 ani când s-a întâmplat. Când a ajuns acasă, a adus-o şi a aruncat-o în ogradă. Am găsit-o jos, leşinată, în curte şi am chemat salvarea, am dus-o la Iaşi. Era bătută toa­tă. Ştiu că a luat-o din Paşcani şi a dus-o la un primar”,

A fost nevoită să meargă la psiholog, după ce a fost abuzată de primarul din Mogoșești Siret

Diana a mărturisit că a fost nevoită să meargă la psiholog, după ce a fost exploatată. Acest aspect a fost confirmat și de actele din dosarul în care fostul său proxenet este acuzat de trafic de minori și condamnat în primă instanță la 15 ani de închisoare cu executare.

„Am făcut recuperare şi mulţumesc lui Dumnezeu mi-am revenit după trauma pe care am avut-o. Acum sunt ok. Nu inten­ţionez să fac nimic mai departe. Nu vrea să îmi aduc aminte nimic. Au fost momente care au fost groaznice. Acum, nu mai veau să îmi aduc aminte ce a fost acolo“, a spus femeia.

Primarul și-a recunoscut faptele

n motivarea judecătorilor, de pe 31 mai 2019, se arată că primarul Damian Butnariu a recunoscut faptul că, în cursul lunii septembrie a anului 2007, a întreţinut raporturi sexuale orale în sediul primăriei cu două fete  care i-au fost aduse de către inculpatul Buduroi Adrian. Pentru aceste servicii, edilul i-a plătit proxenetului suma de 100 de lei.

În acelaşi document se mai precizează că primarul şi-a menţinut declaraţia şi în timpul procesului. Sentinţa nu este definitivă şi, în perioada următoare, procesul se va relua la Curtea de Apel Iaşi.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5