Lumea îl căuta pe fundul lacului, el îşi făcea «campanie» în cimitir

Ultima actualizare:

    Pe Dumitru Tudor l-au căutat  scafandrii în Lacul Corbeanca ore-n şirFoto: Dorin Constanda
Pe Dumitru Tudor l-au căutat scafandrii în Lacul Corbeanca ore-n şirFoto: Dorin Constanda

A băgat în sperieţi pe toată lumea! A lăsat două bilete de adio şi a dispărut toată ziua. În timp ce familia îl jelea, iar scafandrii îl căutau de zor pe fundul lacului, Dumitru Tudor, viceprimarul din Corbeanca, se ascundea în cimitir. Îi căuta oare pe votanţii plecaţi demult pe lumea cealaltă, după modelul lui Liviu Dragnea?

Are 62 de ani, doi copii şi doi nepoţi. De 12 ani a tot schimbat funcţia de primar cu cea de viceprimar, astfel că nu există în Corbeanca locuitor care să nu fi auzit de Dumitru Tudor. Acum se află în campanie electorală. Voia să preia din nou şefia primăriei, fiind candidat din partea PNL.

De ieri, însă, îl ştie toată ţara pe ilfovean. Dimineaţă la ora 5.00 a venit în primărie, a lăsat pe birou două bilete de adio, în care a scris că s-a săturat de viaţă, după care a dispărut. Ultima dată a fost văzut intrând în cimitir.

Cu toţii au crezut că omul a luat-o pe cărarea care ducea spre lac şi că s-a înecat. Poliţiştii au fost alertaţi. L-au căutat peste tot. Au fost chemaţi apoi scafandrii, care timp de patru ore au răscolit fundul lagunei. Nici urmă de cadavru! În tot acest timp, candidatul urmărea acţiunea de amploare pitit după morminte, cimitirul aflându-se la câţiva metri de lac. A stat cu localnicii plecaţi la Ceruri timp de zece ore.

Campanie, nu glumă!

Tudor Dumitru, viceprimarul din Corbeanca, a lăsat două bilete de adio şi a dispărut
Tudor Dumitru, viceprimarul din Corbeanca, a lăsat două bilete de adio şi a dispărut

Plictisit şi înfometat, omul a ieşit de după boscheţi şi a tulit-o la primărie. “Uite-l pe vice! Fuge, nu e mort. S-a făcut de râs”, strigau uimiţi localnicii. Acesta le-a spus autorităţilor că a dormit în cimitir. Adevărul este undeva la mijloc.

Click! a aflat de la apropiaţii viceprimarului că acesta e înglodat în datorii. Are patima jocurilor de noroc şi s-a împrumutat cu sume uriaşe la cămătari. “A rămas fără BMW-ul de 90.000 de euro, iar acum vor să-i ia casa. E disperat”, ne-au dezvăluit surse bine informate. Un echipaj SMURD l-a transportat  pe om la Spitalul Elias pentru că avea pulsul mărit.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
filipine harta steag drapel foto shutterstock
image
image
image
image
image
image
Mic dejun jpg
restaurant 449952 1280 jpg
mirela crima dambovita jpg
bani webp
FotoJet (12) jpg
talie de femeie  foto   Shutterstock jpg
ceai rozmarin jpg
cersetor freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net