Loteria bonurilor fiscale: caută-l pe cel de 274 de lei

loteria-fiscala.jpg

loteria fiscala
Premiul de 1.000.000 de lei va fi împărţit în mod egal de către maxim 100 de norocoşi
Foto Click!

Doriţi unul dintre cele 100 de premii puse la bătaie de ANAF la Loteria Bonurilor Fiscale? Ar fi cazul să verificaţi dacă deţineţi documente fiscale emise pe data de 16 septembrie, cu valori cuprinse între 274 şi 274.99 lei şi dacă vă număraţi printre norocoşi, să mergeţi la cel mai apropiat sediu al Agenției Naționale de Administrare Fiscală pentru ca să începeţi procedura de recunoaştere şi validare a bonului

Bonurile în valoare de 274 lei emise pe 16 septembrie au ieşit câştigătoare la extragerea de duminică a Loteriei bonurile fiscale, cererile pentru revendicarea premiilor, în valoare totală de un milion de lei, putând fi depuse de luni la sediile ANAF. Rezultatele extragerii vor fi postate pe site-ul MFP, al Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF) și al C.N. "Loteria Română" (CNLR) pentru o perioadă de minimum 30 de zile.

Loteria Bonurilor Fiscale: VISA, 172 de tranzacţii

Deţinătorii de carduri Visa au efectuat 172 de tranzacţii pe 16 septembrie, cu valori cuprinse între 274 şi 274,99 lei fiecare, fiind eligibili pentru a câştiga unul dintre cele 100 de premii acordate la Loteria fiscală, dacă au păstrat bonurile de cumpărături. Dacă vor fi depuse cereri pentru mai mult de 100 de bonuri câştigătoare, va fi efectuată la o dată ulterior anunţată o nouă extragere, pentru desemnarea a maxim 100 de câştigători. Extragerea de duminică a vizat bonurile emise în luna septembrie.

Loteria Bonurilor Fiscale: ce trebuie să faci

Depunerea cererilor de revendicare se realizează începând cu prima zi după efectuarea extragerii, timp de 30 de zile, prin depunerea în original a bonului fiscal câștigător, alături de copia actului de identitate și de o cerere, la orice administrație fiscală.

Loteria Bonurilor Fiscale: cum devine câştigător

Un bon fiscal este considerat câștigător doar dacă îndeplinește cumulativ condițiile prevăzute de lege, având înscrise elementele obligatorii care arată că a fost emis cu un aparat de marcat fiscalizat.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1