Loteria Bonurilor Fiscale: Când are loc extragerea pentru luna august

Ultima actualizare:

    O nouă extragere Loteria Bonurilor Fiscale va avea loc pentru bonurile din perioada 1-31 august 2015
O nouă extragere Loteria Bonurilor Fiscale va avea loc pentru bonurile din perioada 1-31 august 2015

Loteria Bonurilor Fiscale organizează o nouă extragere pentru bonurile emise în perioada 1 – 31 august 2015. Selecția va consta în extragerea din urne a bilelor inscripționate cu numere care semnifică ziua și valoarea bonului câștigător.

Participanții își vor putea verifica bonurile fiscale de cumpărături adunate pe parcursul lunii august. Bonul câștigător va fi stabilit printr-o nouă extragere la Loteria Bonurilor Fiscale, organizată în luna septembrie, potrivit Mediafax.

Aceasta se va desfășura duminică, 20 septembirie, la ora 17.15, și va fi difuzată în direct de către televiziunile interesate. Astfel, prima etapă la Loteria Bonurilor Fiscale implică selecția unei bile corespondente zilei câștigătoare, iar cea de-a doua etapă marchează extragerea unei bile corespondente valorii bonului.

Rezultatele extragerii de duminică  vor fi publicate și pe site-ul Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF), al MFP și al C.N. „Loteria Română” (CNLR). Cererile de revendicarea vor putea fi depuse începând de luni, 21 septembrie, pentru următoarele 30 de zile.

Loteria Bonurilor Fiscale: Fondul de premiere, împărțit la o sută

Fondul de premiere la Loteria Bonurilor Fiscale, în valoare de 1.000.000 de lei, va fi împărțit la un număr de maximum 100 de câștigători. Dacă bonurile câștigătoare înregistrate după extragere vor depăși acest număr, va fi organizată o a doua extragere, menită să limiteze numărul câștigătorilor.

Decizia de reducere a numărului de câștigători a venit din partea ministrului Finanțelor, Eugen Teodorovici, după ce, la prima ediție a concursului, valoarea premiilor obținute de câștigători s-a ridicat la suma de numai 55 de lei. Fondul de premiere a fost împărțit atunci la nu mai puțin de 18.215 de persoane care au înregistrat bonuri câștigătoare.

Bonurile înregistrate la Loteria Bonurilor Fiscale sunt considerate câștigătoare numai dacă îndeplinește condițiile impuse de regulament. Astfel acestea trebuie să aibă înscrise elementele obligatorii care dovedesc că au fost emise cu un aparat de marcat fiscalizat, adică logotipul și seria fiscală ale casei de marcat. Toate informațiile inscripționate pe bon trebuie să fie clare și lizibile.

image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net