În locul brațului smuls pe şosea va avea o mână bionică

Ultima actualizare:

    Georgiana a rămas fără mâna  dreaptă într-un accident cumplit
Georgiana a rămas fără mâna dreaptă într-un accident cumplit

A creat un precedent în justiţie şi nu s-a oprit aici! După ce a primit despăgubiri de un milion €, pentru că şi-a pierdut o mână într-un accident auto, Georgiana Ghegeliu a mai câştigat 100.000 €, bani pentru proteză.

Georgiana Ghegeliu, tânăra din Constanţa care a câştigat în 2014 un milion de euro daune morale de la Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România, după ce şi-a pierdut o mână într-un accident, a mai câştigat un război.

„Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (n.r. fosta Companie de Autostrăzi) a fost obligată la plata a 400.000 de lei (n.r. 100.000 €), reprezentând daune materiale. Mai exact, sunt obligaţi să plătească o proteză bionică pentru Georgiana. Pentru că nu s-au supus deciziei, am trecut în faza de executare silită”, ne-a declarat avocatul fetei, Viorel Pâslaru.

simeon stalpnicul png

Tot acesta ne-a spus că tânăra a rămas în ţară după ce a încasat suma de un milion de euro, nu doreşte să emigreze, iar mama ei, care lucra în Spania, s-a întors pentru a fi alături de ea. Cu toate astea, în ultimii zece ani, de când a rămas infirmă, viaţa Georgianei s-a schimbat total, fiind dependentă de ajutorul celor din jur. A reuşit cu greu să treacă peste durerea că este altfel. A înţeles târziu tot ce-i spuneau prietenii şi medicii, ani la rând. „Bine că trăieşti” sau „Eşti frumoasă, eşti tânără” erau doar nişte cuvinte care n-au reuşit, mult timp, să ajungă în sufletul şi în mintea fetei.

În 26 decembrie 2006, Georgiana mergea spre munte cu maşina când un parapet de pe marginea DN 13, care era rupt, a intrat în portiera automobilului condus de iubitul ei şi i-a străpuns braţul, de la nivelul cotului. Fata s-a trezit la spital. Multă vreme, nimeni nu i-a spus că nu mai are o mână. „Eram bandajată şi la mână şi la abdomen. Nu simţeam că îmi lipseşte o mână. Eu îmi simţeam mâna amorţită“, spunea Georgiana.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
sofer pexels jpg
napoleon foto profimedia
cafea boabe premium edream jpg
Taxe impozite calculator FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net