Leii lui Nuţu Cămătaru au avut musafiri. Iată cine a venit să-i vadă!

Ultima actualizare:

Paula Iacob, avocata lui Nuțu Cămătaru, și Marius Marinescu, inițiatorul legii privind protecția animalelor, au ajuns la Grădina Zoologică Bucov, pentru a vedea deja celebrii lei și urși. După cum a declarat, Paula Iacob chiar a venit expres la cererea clientului său, Nuțu Cămătaru, informează rtv.net.

„Aceste animale au fost luate din mediul în care au crescut. Nu sunt acele animale pe care le-am cunoscut la Nuțu. Leii parcă se uitau la noi căutându-l pe stăpân”, a declarat Paula Iacob la RTV.

„Primul lucru care m-a întrebat Nuțu Cămătaru a fost ce fac animalele. Nu l-a interesat soarta lui, așa cum orice inculpat ar face-o”, a subliniat Iacob.

Avocata și Marius Marinescu au hrănit urșii cu câteva mere. Însă, leii nu s-au atuns de carnea tocată primită de la musafiri. Îngrijitorii grădinii zoologice au explicat că leii nu consumă carne de pui pe care au primit-o în dar, pentru că le place doar cea de cal.

A fost însă și criticată de Kuki Bărbuceanu, coordonator de proiecte la organizația Vier Pfoten, care a coordonat preluarea animalelor de la Nuţu Cămătaru. „Singura legătură a doamnei Paula Iacob cu aceste animale este haina de blană pe care o poartă”, a spus acesta, pentru rtv.net.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net